Notebook pro náročnější práci s grafikou a střihem videa?
Notebook pro náročnější práci s grafikou a střihem videa?
Stále marně hledám takový notebook,už mi z toho jde hlava kolem,myslím že by měl mít hlavně dobrou grafickou kartu,ale moc se v tom nevyznám.Důležité je aby byl hodně dobře chlazený a nepřehříval se.Chci si k němu ještě dokoupit nějaký větší monitor,tak aby to zvládal.Notebook tak do 25000,- s DPH.Prosím poradte.Díky,
-
- Moderátor
-
- píše často
Pokud ti záleží opravdu na té grafické kartě, tak vem tohle: [odkaz] Nejsilnější grafická karta do 40 tisíc. Nevýhoda je že má lesklou klávesnici, která se hned opatlá...
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42
IBM ThinkPad T42
Díky moc za tip,ten vypadá fakt slušně,ale s DPH výjde na 27000,- , to už bych si ty 3000,-připlatil a pořídil si tenhle,celkem o něm uvažuju asi to ještě trochu odložím a pořídím si tenhle http://www.2hheran.cz/cz/produkt/hp-pav ... p-fm293ea/ pokud nenajdu lepší,hlavně se mě na něm líbí že má dálkové ovládání a digitální televizní tuner,tím by odpadla nutnost kupovat si TV a grafiku má taky slušnou + blu-ray mechaniku a celkově HPčka si myslím že jsou jedny z nejkvalitnějších.
HP-Pavilion
co takhle slýchávám od známých tak je spolehlivý a bezporuchový,jeden kamarád už na něm dělá 5let a ještě ani jednou ho nemusel dávat do servisu.Jen říkal že je tam problém s tím že když chce třeba rozšířit pamět,tak to málo kdo dělá,protože jsou ty notebooky hodně citlivé na zásahy do hardweru.
Potřebuji ho nejen na střih videa ale i na veškerou práci s grafikou,třeba i na přípravu dat pro velkoformátové tiskárny,na složitější práce s grafikou a možná i animace.Pracuji jako grafik v reklamce a pomalu bych se tím chtěl živit na vlastní pěst.Dost mě to baví.Tak zháním nějaký kvalitní stroj na kterém půjde práce pěkně od ruky.
procesor
a které procesory už jdou řadit mezi dobré?
Zpět na „Jaký vybrat notebook“