Dobrý den,
Sháním notebook na práci do 15000 kč. Bych byl rád aby měl slušný obraz a výdrž. Hry nehraji, takže grafika stačí obyčejná. Uvítal bych disk aspoň 250GB a 2GB paměti.
Nejdříve jsem myslel že bych vzal HP6735s
hodně se tu doporučoval a konfiguračně by mi víc než vyhovoval. Ale pak jsem mluvil s člověkem který ho má a ten je s ním nespokojený a jelikož měl velké očekávání tak i dost zklamaný. Notebook prý má velmi špatný obraz a malou výdrž.
Takže teď už opravdu nevím co koupit. Slyšel jsem že dobrou výdrž mají v této cenové hladině notebooky dell inspiron ale moc se v tom nevyznám takže dám na radu zkušenějších.
notebook na práci do 15000
Re: notebook na práci do 15000
Slusny obraz nemaji ani notebooky za 50 000Kc...I v jednom modelu muze byt displej od vice dodavatelu.
Ted to zrovna sleduji ja... Bud dostanu novem notebooku displej LG-Philips - stoji za prd, nebo Samsung - ten je pry vyborny... A vybrat si clovek nemuze.. i kdyz to vyrabej na zakazku
... No kocourkov..
Fakt je to dilo nahody a pokud se bojis, tak to kup v nejakem kamennem obchode, kde ti ho predvedou..
Ted to zrovna sleduji ja... Bud dostanu novem notebooku displej LG-Philips - stoji za prd, nebo Samsung - ten je pry vyborny... A vybrat si clovek nemuze.. i kdyz to vyrabej na zakazku

Fakt je to dilo nahody a pokud se bojis, tak to kup v nejakem kamennem obchode, kde ti ho predvedou..
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Ja displeje ale nevidel.. nemuzu posoudit.. Nech si poradit od nekoho, kdo ten konkretni model ma.. Ja bych ti doporucil beze vsech okolku prave to HP.. Podle me ti nezbude, nez vyrazit do ElectroWorldu, nebo do Mironetu.. a omrknout si ty displeje.. Me se zda dobry i ten nejvetsi shit...
Jedine co poznam je intenzita podsviceni..a tu vyzaduju velikou..

Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
volf404: dobry displej sa v lacnom notebooku za 15tisic ocakavat neda. ale ako napisal michal27 kazdy ma ine naroky. mozes si akurat vybrat ci bude matny alebo leskly ale v oboch pripadoch to bude podpriemerny displej.
s tymi 4 hodinami by som tiez moc nepocital. lacne notebooky maju vo vacsine pripadov baterie s nizkou kapacitou. je to jeden zo sposobov ako znizit cenu.
s tymi 4 hodinami by som tiez moc nepocital. lacne notebooky maju vo vacsine pripadov baterie s nizkou kapacitou. je to jeden zo sposobov ako znizit cenu.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“