Přehřívání?
Přehřívání?
Ahojky,vlastním tento NB a jsem nadmíru spokojen až na jednu věc.Když hraju nějakou hru tak se mi najednou sníží fps(počet snimani obr.snimku za sec.),mam ho 3 tejdny a predtim to nedelalo..Nedela to jen u jedne hry ale u vsech.Stalo se to uz nekomu taky?jak vyresit tenhle problem a cim to vubec je?Predem diky za odpoved.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přehřívání?
jen tak dotaz nemas nahodou vistu a nod antivirus?r3d3r píše:Ahojky,vlastním tento NB a jsem nadmíru spokojen až na jednu věc.Když hraju nějakou hru tak se mi najednou sníží fps(počet snimani obr.snimku za sec.),mam ho 3 tejdny a predtim to nedelalo..Nedela to jen u jedne hry ale u vsech.Stalo se to uz nekomu taky?jak vyresit tenhle problem a cim to vubec je?Predem diky za odpoved.
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Re: Přehřívání?
Damianus píše:jen tak dotaz nemas nahodou vistu a nod antivirus?r3d3r píše:Ahojky,vlastním tento NB a jsem nadmíru spokojen až na jednu věc.Když hraju nějakou hru tak se mi najednou sníží fps(počet snimani obr.snimku za sec.),mam ho 3 tejdny a predtim to nedelalo..Nedela to jen u jedne hry ale u vsech.Stalo se to uz nekomu taky?jak vyresit tenhle problem a cim to vubec je?Predem diky za odpoved.
Visty mam,nod antivirus ne...
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
koukni do spravce zarizeni zda ti neco nevytezuje procesy i pres to ze nic nedelas. Pokud ne tak je moznost vycistit vetrak. Taky hadam ze nehrajes na perine nebo dece ci necem podobnem. Pokud to tedy trva tak je to chyba vyrobce a tudiz servis
re:
Gogo píše:je to normální ochrana komonentů,záleží,při jaké teplotě dojde k omezení výkonu...podobný problém měl nedávno kolega tady na fóru ale s 8...řadou
jaký máš procesor?
Intel core 2 duo P7350 (2 Ghz,1066 mhz FSB,3 MB L2 cache)
re:
Damianus píše:koukni do spravce zarizeni zda ti neco nevytezuje procesy i pres to ze nic nedelas. Pokud ne tak je moznost vycistit vetrak. Taky hadam ze nehrajes na perine nebo dece ci necem podobnem. Pokud to tedy trva tak je to chyba vyrobce a tudiz servis
Záleží na povrchu na kterém NB je?Pochopil sem to spravně?
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
Re: re:
jasne tim se notas chladi dole nasva vzduch takze taky to muze byt timtor3d3r píše:Damianus píše:koukni do spravce zarizeni zda ti neco nevytezuje procesy i pres to ze nic nedelas. Pokud ne tak je moznost vycistit vetrak. Taky hadam ze nehrajes na perine nebo dece ci necem podobnem. Pokud to tedy trva tak je to chyba vyrobce a tudiz servis

Re: re:
Damianus píše:jasne tim se notas chladi dole nasva vzduch takze taky to muze byt timtor3d3r píše:Damianus píše:koukni do spravce zarizeni zda ti neco nevytezuje procesy i pres to ze nic nedelas. Pokud ne tak je moznost vycistit vetrak. Taky hadam ze nehrajes na perine nebo dece ci necem podobnem. Pokud to tedy trva tak je to chyba vyrobce a tudiz servis
Tak timto bych mohl zacit...protoze sem nemocnej a musim lezet v poseli..no a samozrejme ho mam na dece