Dobrý den! Měsíc jsem majitelem ACER Aspire 5112 WLMi a zajímalo by mě jestli je u tohoto modelu normální roztočení větráčku již při 40°C?
K jeho vypnutí dochází při 35°C. Přijde mi to hodně nízká hranice hlavně pro mobilní procesor který je stavěný na mnohem vyšší teploty. V praxi to znamená že ikdyž jedu na max. Battery a nic nedělám tak se větráček zapíná a vypíná v intervalech po 1/2 minutě. Prosím majitele tohoto notese o vyjádření.
5112 WLMi - větráček již při 40°C?
-
- Moderátor
zdar,
ja mam Acer aspire 1520, Athlon64 3000+ a dost se hral. tak jsem vybral chladic, rozebral a bylo tam brutalne prachu.tak sem to cely procistil a dal jsem mezi procesor a chladic perfektni chladici pastu arctic cooling MX-1.
ted mam teplotu bez zateze 25° a se zatezi max. 40°.
Vetracek mne rozciluje protoze dost huci i kdyz je teplota nizka.
kdyz to zapnu tak to ma jeste upne slabe otacky..to ani neni sliset, ale pak se zvednou a uz nechteji klesnout i kdyz teplota je jenom 28°.
Nevite cim se daji softwarove ovladat otacky? Spped fan nefunguje.
dik za nejake poznatky.
ja mam Acer aspire 1520, Athlon64 3000+ a dost se hral. tak jsem vybral chladic, rozebral a bylo tam brutalne prachu.tak sem to cely procistil a dal jsem mezi procesor a chladic perfektni chladici pastu arctic cooling MX-1.
ted mam teplotu bez zateze 25° a se zatezi max. 40°.
Vetracek mne rozciluje protoze dost huci i kdyz je teplota nizka.
kdyz to zapnu tak to ma jeste upne slabe otacky..to ani neni sliset, ale pak se zvednou a uz nechteji klesnout i kdyz teplota je jenom 28°.
Nevite cim se daji softwarove ovladat otacky? Spped fan nefunguje.
dik za nejake poznatky.