čtečka karet EX600X-074CZ
čtečka karet EX600X-074CZ
Zdravim, mam Win XP SP3 a ne dari se mi nainstalovat čtečku paměťových karet tak aby po restarrtu načetla moji 2GB SD kartu. Po instlaci ji načte v pořadku ale po restartu při vložení karty systém zatuhne a nenačte kartu, po vyjmutí systém normálně pokračuje. Má někdo podobný problém ? Pomůže update biosu ?
zdravim,
mam presne podobny problem s citackou, najprv sa to javilo tak ze citacka nechcela zobrat kartu, asi az tak na 8krat ju nasla, potom bol problem skopirovat nieco a az vyhodilo chybu kopirovania.
cez externu usb citacku to ide vpoho, pripadne pripojenim cez fotak
to z cd alebo ako chyba karty je riadna hlupost, inak ak zhanas driver na citacku zajdi na web msi, najdi si svoj model a mas tam driver aj pre svoju citacku, ale pochybujem ze by davali aj ine modely citaciek
tiez som kupoval bez OS verziu.
na 99% ide o chybu citacky.
ja osobne to vidim na coskoro reklamaciu
mam presne podobny problem s citackou, najprv sa to javilo tak ze citacka nechcela zobrat kartu, asi az tak na 8krat ju nasla, potom bol problem skopirovat nieco a az vyhodilo chybu kopirovania.
cez externu usb citacku to ide vpoho, pripadne pripojenim cez fotak
to z cd alebo ako chyba karty je riadna hlupost, inak ak zhanas driver na citacku zajdi na web msi, najdi si svoj model a mas tam driver aj pre svoju citacku, ale pochybujem ze by davali aj ine modely citaciek
tiez som kupoval bez OS verziu.
na 99% ide o chybu citacky.
ja osobne to vidim na coskoro reklamaciu