Notebook Toshiba a vadne body na LCD

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
marcelko

Notebook Toshiba a vadne body na LCD

Příspěvekod marcelko » 14 říj 2008 08:49

Neviem ci mi budete vediet niekto poradit a ci mam nato právo. Mam
notebook Toshiba este je v zaruke. Pred casom som si vsimol ze mi vypadava jeden bod na LCD svieti nazeleno. Po case sa to napravilo samo ale posledny mesiac myslim ze je uplne..cize svieti zas. Zda sa mi ze je to trochu viac ako jeden bod je to vetscia bodka. Je to otrasne. Mam pravo na reklamaciu? Pripadne vymenu opravu atd

zivan
guru

Příspěvekod zivan » 14 říj 2008 09:45

Nejdrive zjisti, jestli je to jeden bod nebo nekolik. Reklamovat to muzes vzdy, ale jen u vice bodu ti to uznaji.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

marcelko

Příspěvekod marcelko » 15 říj 2008 16:43

zivan píše:Nejdrive zjisti, jestli je to jeden bod nebo nekolik. Reklamovat to muzes vzdy, ale jen u vice bodu ti to uznaji.

Nechapem tomu. dal som pixel test UDPixel program zacalo hladat a ten
bod co bol zly zacal blykat a snazil sa vykreslovat program som vypol a bod zmyzne a objavuje sa zhasina a rosvietuje sa..hmm

marcelko

Příspěvekod marcelko » 15 říj 2008 17:28

momentalne ten bod nabehol a vykresluje ja neviem

joudabouda
občas něco napíše

vadný bod

Příspěvekod joudabouda » 18 říj 2008 20:19

Vadné body se posuzují na zakladě iso norma 13406-2 tohle si prostuduj a zeptej se do které normy spadá ten tvůj ntb. Pak ho když tak reklamuj. Záleží na dané třídě do které spadá ten tvůj ntb.

CeCo

Re: Notebook Toshiba a vadne body na LCD

Příspěvekod CeCo » 18 říj 2008 22:16

marcelko píše:Neviem ci mi budete vediet niekto poradit a ci mam nato právo. Mam
notebook Toshiba este je v zaruke. Pred casom som si vsimol ze mi vypadava jeden bod na LCD svieti nazeleno. Po case sa to napravilo samo ale posledny mesiac myslim ze je uplne..cize svieti zas. Zda sa mi ze je to trochu viac ako jeden bod je to vetscia bodka. Je to otrasne. Mam pravo na reklamaciu? Pripadne vymenu opravu atd

Ziadne pravo na vymenu/opravu nemas. Je to v tolerancii podla normy, ziaden servis ti ho nezoberie na opravu.

C

Zpět na „Hardware“