Aspire 5530G a poblemi v XP

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
rebe
občas něco napíše

Aspire 5530G a poblemi v XP

Příspěvekod rebe » 15 říj 2008 14:26

zdravec,
kupil som acera s vistou a podarilo sa mi tej hnusnej visty zbavit,,ale stale sa mi zda ze to neslape ako ma....
mam problem s mikrofono,,,,,,,,,,
dasli problem je s baterkou,cakal som ze s xp vydri viac a naopak,este o 10% menej
a dalsim problemom je ze ke presuvam okna ta normalne je vidiet dobru stopu za nim.....ved to ma 3Gb ramky tak to nemoze byt taka soda...
takze keby niekto mal taky aspir s xp tak dajte vediet ako slape

proste acer si uz nekupim!!!
su s tym problemi v kuse a to je novy

Vojťas
píše často

Příspěvekod Vojťas » 15 říj 2008 15:20

Nechci bejt š'toura, ale svádět všechny problémy na "shitózní Acer" po (zřejmě nepovedeném) downgradu z Visty na XP; navíc u modelu, pro který to není oficiálně podporováno ... nevim nevim.
Fujitsu Lifebook S751

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 15 říj 2008 17:08

acera vrať a nekupuj si raději žádný notes,protože je předpoklad,že i kdyby jsis koupil sebelepší stroj za 80kilo,bude ti dělat problémy taky a tím jsem si jist. V Tescu prodávají za 3 stovky "Můj Laptop",myslím,že po kvalitním zaškolení bys to zvládnul
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

rebe
občas něco napíše

Příspěvekod rebe » 15 říj 2008 19:32

Vojťas

tak najvacsia chyba bola ze som si fakt nepozrel na stranke vyrobcu ci podporuje aj xp ovladace.........
dalej som uvadzal skutocne veci ktore mi na tom aceri robia problemi,neviem o tom aby som pouzil vyrazi ako ,,shitozny acer,,
dufam ze najdem vhodnejsie ovadace a pojde mi to lepsie...
no tie vase odpovede HLAVNE Gogova ma pobavila =))

Vojťas
píše často

Příspěvekod Vojťas » 16 říj 2008 06:28

Nic ve zlým :) ale tvůj první příspěvek skoro přesně zapadal do následujícího modelu (ZASE - nehledej se v tom, tohle je jen příklad):

a) koupím si Acer (nebo cokoli jiného) s Vistou
b) jako první tam vrazím instalačku XP a za dvě minuty píšu první dotaz na fórum "xci tam dát XP bo Vista je ... a prej tam neni žádnej disk ..."
c) něco podobného se opakuje pomalu s každým ovladačem
d) na konci to nějak jede, ale blbne to, takže si postěžuju co jsem to koupil za křáp.

Podobné situace se tady opakujou dost často a nediv se že je na to někdo dost alergický. Tož tak.
Fujitsu Lifebook S751

Zpět na „notebooky Acer“