Notebook do 35tis na hry a práci

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
oco1
píše často

Notebook do 35tis na hry a práci

Příspěvekod oco1 » 17 říj 2008 23:29

Hledám kvalitní notebook na práci a hry. Požadavky:

kvalitni procesor -> nad 2ghz
RAM: minimálně 3Gb (alespoň na 800mhz) kdyby byly DDR3 tak tím líp
dobrá grafika: alespoň geforce 9600GT (když bude lepší, tak se tím nic nezkazí)
wifi, BT, min. 3x USB, mechanika stačí DVD-RW (BR může být)
displej: cokoliv VĚTŠÍ než 1280x800
výdrž: kolem 3hodin, minimálně 2:30min v office módu

Měl by taky jakžtakž vypadat, parametry celkem s přehledem splňuje VBI Salford, ale zase ten vzhled je pěkný hnus :cry: Líbí se mi třeba Acer Aspire 6935G-944G32BN ale u něj je problém s vyšší váhou, jelikož je to 16tka (ale to bych ještě zkousl) akorát má výdrž na baterie necelé 2hodiny a to je prostě málo.
Už to zkoumám celkem dlouho, ale pořád jsem nic adekvátního nenašel... favorit je celkem Asus G50v, ale ten se zatím neprodává a kdo ví jaká bude cena, navíc se mi vzhledově moc nezamlouvá, ale kdyby nešlo jinak tak bych to hold musel zkousnout :)

sirius1983
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sirius1983 » 18 říj 2008 11:23

já bych teda do asusu tolik peněz nedal. Tím, že má jakžtakž vypadat, maslíš, že chceš nějaký lesklý multimediální design?
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

oco1
píše často

Příspěvekod oco1 » 18 říj 2008 11:52

design spíš multimediální, budu ho nosit ještě rok do školy a potom asi do práce. Lesklý design může být, spíš jde o to aby pěkně vypadal a něco taky vydržel, jen chci aby to nebyly nějaké levné měkké plasty co by se hned prohýbaly.... o notas se starám dobře, starý Asus M6VA vydržel 3roky přenášení celkem bez úhony :)

Zpět na „Jaký vybrat notebook“