ntb do 22,000 Sk, velka vydrz, 2jadrovy procak

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
rapasoft

ntb do 22,000 Sk, velka vydrz, 2jadrovy procak

Příspěvekod rapasoft » 19 říj 2008 18:55

Zdravim,

potreboval by som poradit pri vybere notebooku...

Konkretne zaujimam sa aby bolo v popredi (poradie je urcene podla dolezitosti):
+ vydrz na baterky (3hod pri zapnutom wifi je minimum)
+ ergonomia klavesnice (bude sa donho casto tukat)
+ dvoj-jadrovy procesor (najlepsie od Intelu, do tych od AMD sa nevyznam vobec)
+ pomerne nizka hmotnost (pod 2,5kg by bolo najvhodnejsie)

co by mi absolutne nechybalo:
- dedikovana graficka karta (uprednostujem nejake Intelacke)
- Windows (aj ked ten je asi uz na vsetkych notebookoch)
- leskle kryty, leskly displej a ine leskle dizajnove uchylky (len to chyta odtlacky zbytocne)

Notebook bude urceny predovsetkym na studium a pracu, takze by mal vydrzat aj nejaku tu prepravu, ta cena by mala byt do tych 22tisic, ale ak by bolo nieco naozaj ze super tak by som dokazal aj priplatit...

Mam vyhliadnute zatial jedno HP-cko:
http://www.datacom-ke.sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=22260

takze ak sa najde nieco lepsie od tohto, tak sem s tym :-)

CeCo

Příspěvekod CeCo » 19 říj 2008 20:48

3 hodiny pri zapnutom WiFi je za 22000 Sk (s DPH) velmi odvazna ziadost. S nizkou hmotnostou v podstate nerealizovatelne.

Btw, ten link blbne, skus dat nieco pouzitelnejsie. Ale stejne tam nic pre teba nebude.

C

rapasoft

Příspěvekod rapasoft » 19 říj 2008 20:54

je to HP 6510b - tam na tom linku ho mali pod 22tisic s DPH

http://imperio.ekatalog.biz/zbozi/hp-compaq-6510b-t8100-14-1-2g-160-dvd-rw-w-b-xpvb/detail.aspx?p=z:114922

este som rozmyslal aj nad FS Esprimo U9200, ktore ma v popise vydrz az 6hod, no neviem co je na tom pravdy,... ale tiez sa da zohnat dokonca pod 20tisic... len skor by ma zaujimali nejake realne skusenosti najmä kvoli tej ergonomii...

CeCo

Příspěvekod CeCo » 19 říj 2008 21:04

6 hodin je pre Esprimo nerealna doba. HPcko ma dobru klavesnicu, ale vydrz - s WiFi rataj prave tie 3 hodiny (kde su tie casy, kde nc6320 vydrzala s WIFi 5 hodin; terajsie procesory su zrave rovnako ako displeje).

To uz fakt to HPcko s nejakou pridavnou bateriou (ci uz tou 59Wh alebo tou vacsou 95Wh; pridaju na hmotnosti ale s nimi sa da dosiahnut az vydrz 10h).

C

rapasoft

Příspěvekod rapasoft » 21 říj 2008 16:41

ok tak teda ziadne ine navrhy? dokazal by som aj spustit trosku z vahy, predsa len nie kazdy sa podari pod 2.5kg ...

ak by mal na odporucanie niekto nejaky notebook s dlhou vydrzou baterky do 22tisic napr. od ostatnych znaciek ako Asus, Acer (aj ked pochybujem ze sa tam nieco take najde), Fujtsu-Siemens, Dell, Lenovo a pod... tak sem s tym

Zpět na „Jaký vybrat notebook“