CAW,
Mám PC a ktomu wifi router, k PC mám kabel a k NTB se připojuji přes WIFI. Problém je v tom, že v NTB mám vetší rych lost než v PC. Potřeboval bych aby to bylo obráceně. Bohužel se v tom moc neviznám, takže bych potřeboval aby mi někdo pomohl to nastavit.
Internet v NTB a v PC?
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Internet v NTB a v PC?
Naposledy upravil(a) [DeviL] dne 25 říj 2008 14:05, celkem upraveno 1 x.
TOSHIBA Satellite A210-19J AMD Turion™ 64 X2 TL-60/ 2GB RAM/ 200GB HDD/ ATI HD2600/ 15.4''/ Vista Home Premium SP1 x86
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Já už fakt nwm, asi budu muset zavolat technika, včera jsem se stim s)al celej den. Myslím si, že je to někde v QoS, ale vubec se v tom neviznám a v manuálu je prd.
Jo a ještě zkusim udělat screeny všech stránek na tom nastavení modemu.
//edit by Ghost: nepis 2 prispevky za sebou. pouzivaj tlacitko upravit.
Jo a ještě zkusim udělat screeny všech stránek na tom nastavení modemu.
//edit by Ghost: nepis 2 prispevky za sebou. pouzivaj tlacitko upravit.
TOSHIBA Satellite A210-19J AMD Turion™ 64 X2 TL-60/ 2GB RAM/ 200GB HDD/ ATI HD2600/ 15.4''/ Vista Home Premium SP1 x86
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
No, tak v tom bude u mě asi problém no, já vubec nwm jak to QoS nastavit- je nastavení už od nich- a právě v notebooku mám ohodně větší rychlost a potřeboval bych aby ta rychlost byla v PC a né v booku.
Jeste muzes skusit v ramci testovani vypnout ruzne FW, antiviraky a spyware stity... Pokud je zaple testovani prohlizeneho obsahu webu v realnem case(jak jinak
) tak na pomalejsich strojich rychlost prohlizeni/stahovani jde dost dolu(uz si nevzpominam o jak moc pomale PC se jednalo ale mel sem tenhle problem s KPF).