asus 1000H XP

notebooky Asus a vše kolem nich
wkuhnel

asus 1000H XP

Příspěvekod wkuhnel » 25 říj 2008 12:34

Zmizla mi ikona stavu baterie v hlavním panelu. Notebook nezobrazuje ikony v hlavním panelu podle nastavení v operačním systému. Můžete poradit? Dík.

entropy
píše často

Příspěvekod entropy » 25 říj 2008 12:46

mno... nejdřív by se hodilo upřesnit ten operační systém :roll: :wink:

jestli máš xp, klikni pravým na lištu - Vlastnosti - u položky Skrýt neaktivní ikony klikni na Vlastní - a tam si ověř nastavení

v Možnostech napájení (nejspíš se tam dostaneš přes Ovládací panely) mrkni též na kartu Upřesnit a ujisti se, že máš zatrženo Vždy zobrazit ikonu na hlavním panelu

pokud tohle všechno máš, tak situaci popiš podrobněji

wkuhnel

Problém s ikonami

Příspěvekod wkuhnel » 25 říj 2008 13:04

Dík za ochotu mi pomoci. Operační systém je původní Windows XP. To co radíte jsem již vyzkoušel, v nejrůznějších variantách nastavení. Ale netbook si pořád vede svou a zobrazuje ikony, které jsem neaktivoval a naopak nezobrazuje ty, o které mám zájem.

PERUN
občas něco napíše

Re: asus 1000H XP

Příspěvekod PERUN » 05 lis 2008 20:24

Cawte, mam podobny problem, zmizla mi ikona napajania z panelu, mam Vistu, a ani podla navodu ako ju zaskrtnut v nastaveniach sa to neda (z ikon co sa maju stale zobrazovat sa daju zaskrtnut len hodiny, hlasitost a siet, napajanie je na sivo a neda sa ani zaskrtnut)
Inak, vsetko funguje ako stale, ide nb aj s baterkou aj v sieti, len nezobrazuje ikonu, poradte please..

wkuhnel píše:Zmizla mi ikona stavu baterie v hlavním panelu. Notebook nezobrazuje ikony v hlavním panelu podle nastavení v operačním systému. Můžete poradit? Dík.

Zpět na „notebooky Asus“