Amilo Pa3553

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
miro285

Amilo Pa3553

Příspěvekod miro285 » 30 říj 2008 16:35

Zdravím,

som tu nový, ale potreboval by som počuť hlavne názory skúsenejších, poprípade tých, ktorí tento NB majú, či by mi ho vedeli doporučiť alebo nie, a hlavne prečo

pôvodne som rozmýšľal nad asusom M51TR, ale nejak viac sa priklaniam k tomu amilu

nepotrebujem NB k nejakej extra náročnej práci s grafikou a neviem čím, nemám ani nejaké špeciálne požiadavky, hádam len aby som nemusel kupovať o rok ďalší, aby to nejak dobre vyzeralo a aby to malo aj slušný výkon, tak poprípade keby niekto vedel poradiť niečo lepšie, v tej cenovej hladine tak do 25000 Sk, ale osobne uprednostňujem to Amilo, minimálne už len kvôli tej grafike, dizajnu, celkom slušnej výdrži batérie

vopred pekne ďakujem za rady, postrehy a podobne

tu je to Amilo ktoré mám vyhliadnuté http://fujitsusiemens.mironet.cz/fs-ami ... p+dp85599/

aaaa tu je ten Asus http://asus.mironet.cz/asus-m51tras025c ... p+dp87542/

sirius1983
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sirius1983 » 30 říj 2008 17:07

nejdřív říkáš, že nepotřebuješ na nic náročného, ale stejně pak bys chtěl výkonnou grafiku. Můžeš ten grafický výkon nějak upřesnit. Abychom nakonec nedošli k tomu, že by ti stačila integrovaná...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

miro285

Příspěvekod miro285 » 30 říj 2008 17:27

tak ja som to myslel tak, že by som si radšej priplatil za výkonnejšiu grafiku, aby som nemusel o rok zase kupovať nový NB

pokiaľ by to šlo, tak by som si rád zahral aj nejaké hry, ale nie je to priorita ... tak práve preto som rozmýšľal nad tým amilom, aby mi vydržal aspoň tie 2 roky

BlackDragon
píše často

Příspěvekod BlackDragon » 30 říj 2008 17:35

Kupovat notebook s výkonou grafickou kartou, abys jí měl jako "do budoucna" je úplná hloupost. Výkonná grafická karta hodně topí, snižuje životnost komponent a na baterii ten notebook moc nevydrží. Jesti moc hrát nehodláš, tak jdi do integrované.
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42

sirius1983
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sirius1983 » 30 říj 2008 20:39

podívej se ohledně toho pohledu do budoucna záleží na tom, jestli tu grafiku vyzužiješ nebo ne. pokud hodláš provozovat office, net a filmy tak ti to za rok nezstará ať tam bude jakákoliv grafika. ty hry si musíš rozmyslet, jestli ano nebo ne. takové to "možná někdy" je pro výběr strašně komplikované...
T420, X31

Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“