nezname zarizeni na X61(767593u)

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
kubisz
píše často

nezname zarizeni na X61(767593u)

Příspěvekod kubisz » 02 lis 2008 17:34

dobry den,

po rucni instalaci (nemam fcni recovery CD) se mi podarilo vsechno bez problemu nastavit, ale ve spravci zarizeni zustava neustale jedno s otaznikem a je pripojeno na "Intel(R) ICH8M-E LPC Interface Controller - 2811"...netusite nekdo, co jsem zapomnel doinstalovat? u pameti jsem nasel patici pro SIM kartu, nemuze to byt nejaky bezdratovy modem? (hodil by se :-) ), diky za rady,

kuba

PS: mam k NB recovery DVD, ktere ma na sobe napsano kod XP-SP-2, ale neni to to klasicke bootovaci recovery...co s nim? jak z toho ty XP dostat? podruhe diky

kojot

Příspěvekod kojot » 02 lis 2008 18:06

Musím tě zklamat ale to Recovery DVD budou pravděpodobně jen drivery a ThinkVantage aplikace pro XP SP2. Tak to aspoň mám já.

Jinak všechny thinkpady by měly mít recovery partyšnu, nebo snad ne?

kubisz
píše často

Příspěvekod kubisz » 02 lis 2008 18:16

diky za odpoved na to DVD...i kdyz je zabarany skoro cely DVD a nejsou tam zadny drivery v te sve klasicke podobe...je tam jen hafo souboru s nejakou prapodivnou koncovkou...

recovery part sem si smazal, kdyz sem instaloval XP, pac mi nechtely po prvnim restartu nabehnout do instalace (bylo to kvuli tomu, ze sem mel CD nastaveny jako jedine boot zarizeni, uaaa)

odpoved na prvni dotaz tohle asi nebyla, nebo? kazdopadne diky

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“