Acer Aspire 5920G, nefukční senzorová klávesa "rec"

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
cziss
občas něco napíše

Acer Aspire 5920G, nefukční senzorová klávesa "rec"

Příspěvekod cziss » 03 lis 2008 23:27

Ahoj, mám problém se senzorovou klávesou, která by měla spouštět nahrávání v různých programech pracujících se zvukem (např. audacity, záznam zvuku apod.). Problém je v tom, že tato klávesa ani nesvítí, což by měla dělat, jako zbylé senzorové klávesy, které fungují v pořádku. V nastavení myši (klávesy mají totiž společný ovladač spolu s touchpadem Synaptic) lze pro tyto klávesy zapnout pípnutí, pokud se stlačí - to je jediná věc, která u ní funguje. Zkoušel jsem i novější originální i neoriginální ovladače a neuspěl jsem. Buď klávesa svítila, ale žádná nefungovala, nebo pouze žádná nefungovala :? . Ještě před několikatihodinovým zkoušením ovladačů se mi v registru podařilo nastavit pro tuto klávesu alespoň funkci "zástupce" složky/programu, ale i to teď nefunguje. Bohužel mám win XP, co jsem viděl, tak na Vistách se to podařilo zprovoznit pomocí upravených ovladačů (které by měli být i pro XP, ale nejsou). Na oficiální lince mi moc neporadily. Můžete mi prosím poradit, jestli ta klávesa lze rozsvítit natrvalo a případně zprovoznit (nejspíše asi úpravou registrů, nic jiného mě už nenapadá). :(

cziss
občas něco napíše

Příspěvekod cziss » 09 lis 2008 00:08

ach jo, vážně nikdo nevíte co by se s tím dalo dělat? :cry: Come on, guys :)

Zpět na „notebooky Acer“