Prosím o radu - acer aspire 2930z-322g32mn

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Merlinnn
občas něco napíše

Prosím o radu - acer aspire 2930z-322g32mn

Příspěvekod Merlinnn » 10 lis 2008 23:56

Zdravím všechny příznivce notebooků...
Notebookům moc nerozumím a proto bych potřeboval poradit.Scháním nový notebook nejradši bych šel do něčeho malýho a přenosnýho a zatím mi přijde nejlepší 12.1 displej (u 13ky mě dost lidí odrazuje že oproti 15tce to není takový rozdíl ve velikosti) má někdo zkušenosti s 12tkovým noťasem?Neoddělám si u něho za 2-3 roky zrak můj bystrý?Jde na tom dělat škola(word atd) aniž bych musel luštit písmenka?Všechny mají výstup na externí monitor tak mi přijde lepší udělat na filmek z malýho velký,než se tahat s velkým.Výběr není moc velký ale zatím mi padl do oka tenhle :
acer aspire 2930z-322g32mn .Byl by jste někdo tak hodný a skouknul to?Moc reakcí od lidí na něj jsem nenašel.Nebudou to vyhozený prachy?Přiznám se že bych si občas zkusil i nějakou gamesu ale nejsem náročný Gta san andreas ,nějaká strategie typu Strongholda či jiné starší (ale i tak bomba hry :-) ) By podle mě měli jít hrát i na tomhle.A co říkáte na značku acer?Pár lidí mě odrazuje že to jsou nespolehlivý noteboky.Mám cca rozpočet 15 - 18 tisíc (max 20 ale radši bych míň) Je to kupa peněz ale na noťase to asi zas tak moc není,když vidím notebooky i za 50 :lol: Dejte mi kdyžtak tip i na něco jinýho...díky za jakoukoli odpověď :)

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 11 lis 2008 05:38

já měl pár let dozadu Fujitsu Siemens a ten vydržel fakt hodně /dva roky v jižní americe/,stál tehdy i hodně peněz,nevím jak je na tom teď, 13" jsou právěže není skoro o nic větší od 12",to ti někdo špatně poradil,mohl bys zkusit i tenhle http://www.alza.cz/toshiba-satellite-pr ... 101281.htm
pokujd jde o displej na té 13" je přece o něco větší a je jen o centimetr širší.Problém jsem neměl zezačátku ani na té 12tce,teď už potřebuju brýle,ale to je dáno věkem,takže ty bys mohl na něm pracovat celkem v klidu
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Zpět na „Jaký vybrat notebook“