Mam ho uz asi 1,5 roku, uz od zacatku se mi zdaly nektere teploty doceladivne a tak jsemho asi pred rokem reklalmoval kvuli prehrivani, ale ze servisu mi odpovedeli, ze je to normalni - Chyba se pri neprojevila.
Staci kdyz treba po 3-4hod. bezne prace zacnu kopirovat po siti nejaka data, nebo pracovat s videem a nb se vypne prehratim. Hru si v podstate nepustim, zadnou - asi po 15min se nb vypne. Docela me dostava, ze kdyz neco stathuju ze site a na nb nepracuju, tak se tak po hodine "zasekne" wi-fi a musim restartovat nb - nereaguje na ovl tlacitko na nb, a ani nejdou otevrit vlastnosti pripojeni apod.
Ted po asi 1/2 hodinovem brouzdani po netu mi ukazuje:
Teploty
CPU 58 °C (136 °F)
Grafický procesor (GPU) 61 °C (142 °F)
Hitachi HTS541612J9SA00 52 °C (126 °F)
Mereno v EVERESTu
Ma smysl si kupovat nejakou chladici podlozku, nebo co by jste mi doporucili udelat? Diky
Acer Aspire 5684wlmi
Tak jsem se rozhodl jeste jednou podivat se dovnitr a rozebral jsem ho temer na prvocinitele a sam bych neveril kolik tam bylo jeste poskovaveneho prachu
Rozdil - uzasny. Provedl jsem test na falloutu3 (toho jsem predtim nemel sanci ani spusti - hned se nb prehral) po 3hod. hrani stav:
Pole Hodnota
Vlastnosti senzorů
Typ senzoru CPU, HDD, ACPI
Typ senzoru GPU Driver (NV-DRV)
Teploty
CPU 53 °C
Grafický procesor (GPU) 55 °C
Hitachi HTS541612J9SA00 49 °C
Napájecí napětí
Jádro CPU 1.36 V

Rozdil - uzasny. Provedl jsem test na falloutu3 (toho jsem predtim nemel sanci ani spusti - hned se nb prehral) po 3hod. hrani stav:
Pole Hodnota
Vlastnosti senzorů
Typ senzoru CPU, HDD, ACPI
Typ senzoru GPU Driver (NV-DRV)
Teploty
CPU 53 °C
Grafický procesor (GPU) 55 °C
Hitachi HTS541612J9SA00 49 °C
Napájecí napětí
Jádro CPU 1.36 V