Problem s automatickym bootovanim...

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
rique

Problem s automatickym bootovanim...

Příspěvekod rique » 21 lis 2008 22:13

Zdravim,

mam NB TOSHIBA Satellite s biosom Phoneix TrustedCore. Chcel som preinstalovat Vistu z HDD particie (kedze nemam momentalne DVD) a kedze mi to nechcelo nespustit tak som diskovym managerom zviditelnil a aktivoval tuto skrytu particiu. Co som robit nemal pretoze po restarte mi automaticky spustil bootovanie, ktore sa nespustilo pretoze mu daco chyba, a tymto mi vobec neda moznost spustit operacny system. Otazka znie ako sa z toho dostat aby automaticky nespustalo to bootovanie? Skusal som vsetky moznosti v tom biose a nic. Asi treba po restarte stlacit dajaku klavesu ale aku???

Diks za rady

ANDi
občas něco napíše

Příspěvekod ANDi » 22 lis 2008 21:03

No neviem ako ty, ale ja mam na Toshibe pri spustani dve moznosti, F2 je vstup do BIOS-u a F12 je vstup do Multi-boot neviem coho... A tam sa nastavuje z kadial chces bootovat, takze skus stlacit pri starte F12-ku.

rique

Příspěvekod rique » 23 lis 2008 13:34

ANDi píše:No neviem ako ty, ale ja mam na Toshibe pri spustani dve moznosti, F2 je vstup do BIOS-u a F12 je vstup do Multi-boot neviem coho... A tam sa nastavuje z kadial chces bootovat, takze skus stlacit pri starte F12-ku.

to nepomoze...

ale uz mi dali rady z ineho fora tak uz mi to ide. Trebalo to nastavit prostrednictvom Linux Live CD...

Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“