mám takovej problém, kterej se mi začal objevovat pred 2 dny. Pracoval jsem v XP a najednou mi zacal blikat display, zhasnul a po 1-2 sek. se zase celej rozsvitil. Takhle se to opakovalo nekolikrat za sebou a pritom zamrznul celej system a muselo prijit tvrde vypnuti. Pak po restartu to zase chvili slo a pak se opakovalo to same. Nekdy se display po restartu nezapnul vubec, ale pc normalne bezel dal, nacital se, zvuk ve win... Po zapojeni externiho monitoru blikal i monitor stejne jako LCD jen s mensim zpozdenim. Myslim, ze mi to hodilo i parkrat hlasku se smyckou a souborem framebuf. Pak se nejak sekal i BIOS(sekundy v case se akt. asi po 15sek.), tak jsem vypnul pc, celej ho vyluxoval (ikdyz ho pravidelne luxuji) a BIOS se uz nesekal. Preinstaloval jsem cele Windowsy, behem instalace to ani jednou nebliklo, ale pote, co jsem zacal instalovat veci a chvili na pc pracoval, tak zacal opet blikat a opet vytuhnul.
Myslite, ze to je vadna zakladni deska nebo nekoho z vas napada nejake jine reseni krom nakupu noveho notebooku? Jako sw se mi to moc nezda, kdyz to zaclo delat najednou ve starych win a pak i po nove instalaci. Notas mam už od roku 2005, takže v zaruce neni jako celek, pouze jen nahradni dily, co uz jsem za tu dobu reklamoval a dali mi nove.
Predem moc a moc dekuju, uz nevim, co dal

Novej poznatek: pc mi bezi v pohode, kdyz je dlouho vyplej a tim padem je studenej a jakmile ve win mam pri spustenym speedfanu hodnotu 70'C na CPU, tak se spusti vetrak. Jeste to furt jede a nekouse se, ale jakmile dam mysi treba jen na nabidku start, tak se mi to rozblika a kousne celej pc. Napadlo me teda, ze by byl zanesenej nejak vnitrek, ale nevim, zda to muze tohle zpusobovat.