Zdravim vsetkych,
Chcel by som novy notebook, ale neviem sa nejak rozhodnut. Jednoznacne to nema byt asus, acer. Preferujem Toshiba, HP, Dell. velkost displeja od 12 palcov do 14.1 palcov.
Tak cena by mala byt do 20000sk to znamena ze kludne moze byt 25 000 alebo 18 000, ide mi o to ze chcem pomer-cena-vykon adekvatny k cene. Najradsej do 20k ako vravim. Jednoznacne maju byt kvalitne plasty (mam asus u ktoreho sa to neda povedat a bol dost drahy). Hdd aspon 200gb. ram aspon 2gb a viac, najrdasej 3gb. Pozeral som na toshiby u400 pro aj ten novy m800 107 sice vysia cena ale 28k za notebok s int graf sux.(u tochto ma odradza integrovana grafika co je dost sux podla mna, nevyznam sa v tychto novych ale neviem). Dalej som pozeral HP COMPAQ 6530b/ C2D P8400 - co si myslim ze je dost dobry celkove porovnanie vykon kvalita vydrz baterie, ale zasa je tu ten otazik int grafika.......
Alebo potom dalsia moznost kupit nejaky fakt low za dakych 15k. Co by ste vy urobily. ALEBO kupit daky HP pavilion - ale neviem vobec ako je to s kvalitou u pavilionov hlavne vydrz plastov, ked sa prenasa (skola), bateria, aspon 2 hod neviem ci maju paviliony podla realu
POPROSIM RADY
DO 15000SK
DO 20000SK
DO 25000sk
DO 30000sk
Dakujem za rady
notebook do skoly na VS, filmy hudba, sem tam nejaka hra
zalezi co hrajes. pokud to nejsou narocne hry, int grafika staci. vyhodu ma zase v tom, ze min zere a malo topi.
s int grafikou doporucuju thinkpad r400. je to hodne pevny book (slitinova kostra uvnitr vc.vika displeje), tichy (co se tyce chlazeni) a v realu vydrzi pres 4 hodiny pri nenarocne cinnosti.
6530b taky neni spatny notebook. pevne jak r400 to nebude, ale je to celkem fajn notebook.
paviliony nic moc. compaq -b serie je na tom lip a thinkpad jeste dal.
navic maji paviliony servis v polsku, tzn. pri reklamacich se pomerne nacekas, nez se to poodesila pres sk servisy.
a pokud studujes obor, kde je notebook "zivotne dulezity", dokup si next business day zaruku (opravi ti to nasl.pracujici den u tebe doma od nahlaseni zavady), jde dokoupit k tomu compaqu, tak i lenovu.
s int grafikou doporucuju thinkpad r400. je to hodne pevny book (slitinova kostra uvnitr vc.vika displeje), tichy (co se tyce chlazeni) a v realu vydrzi pres 4 hodiny pri nenarocne cinnosti.
6530b taky neni spatny notebook. pevne jak r400 to nebude, ale je to celkem fajn notebook.
paviliony nic moc. compaq -b serie je na tom lip a thinkpad jeste dal.
navic maji paviliony servis v polsku, tzn. pri reklamacich se pomerne nacekas, nez se to poodesila pres sk servisy.
a pokud studujes obor, kde je notebook "zivotne dulezity", dokup si next business day zaruku (opravi ti to nasl.pracujici den u tebe doma od nahlaseni zavady), jde dokoupit k tomu compaqu, tak i lenovu.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
do 25 SK by jsem bral r400 ve verzi s C2D 2.0 GHz.
do 30 SK, vzhledem k tomu, ze nejnizsi 6530b stoji na alze.sk 28k, vzal bych rovnoz HP 6930p za 29. sasi je o dost lepsi (dslitinove)
od toshiby leda tecra M10, ale nevim, jaka je (nedrzel jsem ji), dokonce ma dedik kartu. ale porad plati - ber jen takovou kartu, jakou doopravdu musis vzit (tzn. nic takoveho "co kdyby" - cim silnejsi karta, tim vetsi spotreba a tim se vice hreje), takze rozmysli poradne.
nemyusela by to byt spatna volba, ale pokud staci int.grafika, radsi elitebook.
EDIT:srry, sekl jsem se, mrknul jsem omylem u te 6930p na ceskou alzu... (a zdalo se mi to divne...), tak stoji vic, no...
do 30 SK, vzhledem k tomu, ze nejnizsi 6530b stoji na alze.sk 28k, vzal bych rovnoz HP 6930p za 29. sasi je o dost lepsi (dslitinove)
od toshiby leda tecra M10, ale nevim, jaka je (nedrzel jsem ji), dokonce ma dedik kartu. ale porad plati - ber jen takovou kartu, jakou doopravdu musis vzit (tzn. nic takoveho "co kdyby" - cim silnejsi karta, tim vetsi spotreba a tim se vice hreje), takze rozmysli poradne.
nemyusela by to byt spatna volba, ale pokud staci int.grafika, radsi elitebook.
EDIT:srry, sekl jsem se, mrknul jsem omylem u te 6930p na ceskou alzu... (a zdalo se mi to divne...), tak stoji vic, no...

kazdy velky byk byl jednou tele
Zpět na „Jaký vybrat notebook“