Na X59 asus velmi setril (niekde tu je recenze na X59SL) a plasty hodne vrzaju a niesu ani najpevnejsie navyse k tomu asus nedodava viac veci co pri inych bookoch ma ako standard radsej si pozri daku F5 v podobnej cene...
Displej tazko moze niekto hodnotit kedze v kazdom kuse moze byt iny...
Asus X59sr - skúsenosti
Tak Intel chipset je vyhoda oproti odpadu ala SiS (Inac tasku nespominaju a pokial viem bola to jedna z veci co pri X59SL chybalo takze neviem ani ci je pri X59SR)
Ale inac ci tie plasty a vrzganie bola iba vada kusu alebo je to vlastnost X59 neviem takisto aj vydrz,vykon a teploti by mali byt s Intel chipsetom lepsie...
Za podobne peniaze by sa dal ale kupit aj Lenovo N500 s GE9300GS co je vykonejsia grafika a kvalitnejsi book...(a tiez ma drivery pre XP )
Ale inac ci tie plasty a vrzganie bola iba vada kusu alebo je to vlastnost X59 neviem takisto aj vydrz,vykon a teploti by mali byt s Intel chipsetom lepsie...
Za podobne peniaze by sa dal ale kupit aj Lenovo N500 s GE9300GS co je vykonejsia grafika a kvalitnejsi book...(a tiez ma drivery pre XP )
http://asus.com/products.aspx?l1=5&l2=2 ... odelmenu=2 asus na webe pise ze to ma chipset SiS a navyse keby lenovo zmenilo dizajn urcite by sa predavalo podstatne horsie(pretoze ten dizajn je prakticky a stilovy bude taky aj o 3 roky zatial co podobny asus bude sami skrabanec a flak proste hnus )