Aspire Aspire 6930G-844G64MN - rozbalení
-
- občas něco napíše
Aspire Aspire 6930G-844G64MN - rozbalení
Dobrý den,
vcera jsem zakoupil Aspire 6930G-844G64MN a kdyz jsem doma zacal rozbalovat uz mi prislo divne, ze po vyndani z papundekloveho ochranneho obalu je original krabice Acer rozpecetena (prerizla prelepka otvirani). Po nainstalovani ktere probehlo vporadku jsem jsem otevrel mechaniku a v ni bylo vypalovaci DVD Emgeton. Pohledem vypada, ze na nem neco je, ale po vlozeni do mechaniky se jevi jako ciste. Po par hodinach jsem nasel na displeji vadny pixel (stale sviti cervene). Suma sumarum mi vychazi, ze mi prodejce prodal neco, co mu jiny vratil. Muze mi nekdo osvetlit, jestli to je nebo neni vporadku ... DVD v mechanice.
P.S. Baterie byla vlozena do NB ... to by taky nemelo byt, ne?
Dekuji za odpovedi
vcera jsem zakoupil Aspire 6930G-844G64MN a kdyz jsem doma zacal rozbalovat uz mi prislo divne, ze po vyndani z papundekloveho ochranneho obalu je original krabice Acer rozpecetena (prerizla prelepka otvirani). Po nainstalovani ktere probehlo vporadku jsem jsem otevrel mechaniku a v ni bylo vypalovaci DVD Emgeton. Pohledem vypada, ze na nem neco je, ale po vlozeni do mechaniky se jevi jako ciste. Po par hodinach jsem nasel na displeji vadny pixel (stale sviti cervene). Suma sumarum mi vychazi, ze mi prodejce prodal neco, co mu jiny vratil. Muze mi nekdo osvetlit, jestli to je nebo neni vporadku ... DVD v mechanice.
P.S. Baterie byla vlozena do NB ... to by taky nemelo byt, ne?
Dekuji za odpovedi
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
NB
Jaký je ten notebook? Kvalitní materiál?
-
- občas něco napíše
Re: NB
Nejezchlebicek píše:Jaký je ten notebook? Kvalitní materiál?
Vse mi prijde ok. Co se tyce vykonu: Call of Duty 5 temer na plne detaily, FPS jsem jsem nemeril, ale je to plynule. Akorat me mate, ze Firefox se startuje cca 10 sec. ... ale to je mozna Avastem.
-
- občas něco napíše
marCZous33 píše:Nejezchlebicek píše:Jaký je ten notebook? Kvalitní materiál?
Vse mi prijde ok. Co se tyce vykonu: Call of Duty 5 temer na plne detaily, FPS jsem jsem nemeril, ale je to plynule. Akorat me mate, ze Firefox se startuje cca 10 sec. ... ale to je mozna Avastem.
Paráda, už se na něj těšim. A co materiál? Je bytelnej? Asi ho budu bohužel často přenášet, vim, že na to neni stavěněj, ale myslíš, že je kvalitní materiál?
-
- občas něco napíše
Nejezchlebicek píše:marCZous33 píše:Nejezchlebicek píše:Jaký je ten notebook? Kvalitní materiál?
Paráda, už se na něj těšim. A co materiál? Je bytelnej? Asi ho budu bohužel často přenášet, vim, že na to neni stavěněj, ale myslíš, že je kvalitní materiál?
No je to muj prvni NB, takze muzu jen posuzovat dle NB, ktere ma bracha pracovni (mel HP, Dell, a ted zase HP) ... tenhle mi prijde bitelnejsi. Ale jak rikam, moc jsem jich v ruce nemel.
-
- občas něco napíše
Podivej, pokud by se ti libil, tak bych to zkusil vyresit asi jinak. zajdi tam, rekni, ze DVD emgeton v mechanice pri koupi noveho pristroje se ti tedy absolutne nelibi, ale ze jsi ochotny pristoupit na slevu.. Preci jen nekupujes bazarove (jete) zbozi, ale nov notebook
Kdyby se cukali, tak pohroz COI, myslim ze toto dosti pomaha...

Nbs:
Acer Aspire 1356WLMi - nekolikrat do sroubku rozebrany
Acer Aspire 5920G (302G25MN) - kompletne rozdelany a stale fungujici
)
Acer Aspire 5930G (844G32MN) - vymenen disk, obnoveno PQS a pameti 800MHZ
Toshiba NB100 - Windows 7 a 2 GB DDR2 RAM
Acer Aspire 1356WLMi - nekolikrat do sroubku rozebrany
Acer Aspire 5920G (302G25MN) - kompletne rozdelany a stale fungujici

Acer Aspire 5930G (844G32MN) - vymenen disk, obnoveno PQS a pameti 800MHZ
Toshiba NB100 - Windows 7 a 2 GB DDR2 RAM
-
- píše často
-
Osobně bych teda slevu nechtěl, má-li jeho book vadný pixel.
-
- píše často
Nejeví se jako čisté DVD náhodou DVD na kterém je záloha systému (reconvery DVD)? Asi to někdo instaloval a nepovedlo se mu to, tak to šel vrátit, ale je to divné třeba v Alfě to, že bylo zboží použito napíšou a ještě hodí nějakou slevu.
Původně: Acer Aspire 5520G-502G25Mi AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, SMulti, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, NVIDIA 630M
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G