novy ntb,vista,wifi=problem

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
jerry.s
občas něco napíše

novy ntb,vista,wifi=problem

Příspěvekod jerry.s » 29 pro 2008 15:14

Zdravim lidi, vim ze podobny problem uz se tu resil xkrat ale ten muj konkretni pripad jsem tu jeste nenasel tak zakladam nove tema..
mame novy notas (asus) ale nedari se mi pripojit k bezdratove siti. je tam OS Vista a signal je sice nic moc nekdy jedna carka nekdy dve ale nekdy i tri coz by podle me muselo stacit na bezproblemovy chod internetu ale system me prihlasi vzdycky jenom k "siti" ale cesta k internetu uz je preskrknuta cervenym krizkem. nevite kde by mohla byt chyba a jak to vyresit? za kazdou odpoved predem moc dekuji

Obrázek

nejak takhle to vypada

centos
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 29 pro 2008 15:21

1) dělá to i v XP?
2) ja jsi připojen? Domácí wifi?
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

jerry.s
občas něco napíše

Příspěvekod jerry.s » 29 pro 2008 17:25

jestli to dela XP nevim, na notebooku jsou jen visty ale muj soused ma xp a rikal ze se pripojuje bez problemu. moje pc je pripojeno k providerovy ale to mam pres smerovou antenu a na mem pc mam xp, kdyz se chci na tuhle sit pripojit s toho noveho ntb tak uz to nejde

jerry.s
občas něco napíše

Příspěvekod jerry.s » 30 pro 2008 14:48

tak mam dalsi poznatek. kdyz notas napichnu na kabel od routeru z mojeho pc tak uz na nem internet jede bez problemu. koupil jsem i externi antenu s prodluzovacim kablem abych mel lepsi signal ale nepomaha tak ze signalem to nebude.

Popr. jaky musi byt minimalni signal aby sel internet? stacili by ty 3 carky z 5 nebo musim met do plna vsech 5?

centos
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 30 pro 2008 19:20

Tři stačí. Tedy lepší pět, ale se třema to pojede taky.
Jestli to jede kabelem, tak v nastavení sítí ve Vistách jsou obě připojení (wifi a kabel) samostatně - projdi si obě dvě a wifi zkus nastavit podle kabelu.
ASUS F3Ka, Arch linux

bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“