Dobry den
Potrebuji poradit pred nedavnem jsem zakoupil NB Acer ASPIRE 5735Z z prednainstalovanym OS Vista Home Premium zalohu jsem si neudelal a vse jsem si smazal. Do NB jsem nainstaloval Vistu Home Premium ,kterou mam k PC a pri registraci mi to porad hlasi ze mam nespravné cislo .Cislo OS jsem pouzil ze zekoupeneho NB.Je nejaky zpusob jak do NB nainstalovat a hlavne zaregistrovat OS ktery jsem zakoupil s NB.Nebo je to nemozne a musi se HDD vratit do tovarniho nastaveni.Dekuji za radu R.G.
Acer ASPIRE 5735Z_smazání skrytého odílu na HDD
k tomu Acerovi byla nejspíš OEM Vista, proto se pro instalaci musí zase použít OEM instalační médium... pokud je to z PC jiné, tak to nepůjde.
jestli po smazání skryté partitiony teď půjde udělat návrat do továrního nastavení, to nevím
takže asi nejlepší řešení bude někde si půjčit OEM instalačku vist HP a mělo by to jít nainstalovat.
edit: teoreticky by to ještě mohl vyřešit telefonát na microsoft, jestli by nepomohli, pokud už jde jen o tu aktivaci...
jestli po smazání skryté partitiony teď půjde udělat návrat do továrního nastavení, to nevím

takže asi nejlepší řešení bude někde si půjčit OEM instalačku vist HP a mělo by to jít nainstalovat.
edit: teoreticky by to ještě mohl vyřešit telefonát na microsoft, jestli by nepomohli, pokud už jde jen o tu aktivaci...