chtěl jsem se zeptat jesli máte někdo zkušenosti s integrovanýma graf. kartama
mám pracovní notas sice to ma AMD turion 64 2x TL 60 2 GHz,RAM 4GB , ale má to integrovanou grafarnu geforce 7150 ma se Upnout az na 1Gb
je mi uplně jasné že s touhle grafarnou si moc her nazahraju ale zajimalo by mě co na tom můžu rozchodit a jestli se dá nějakým způsobem te grafarně pomoc. (případně alternativa expterní grafarna atd.)
předem dik za rady a zkušenosti
integrovaná grafárna a hry
-
- píše často
Fascinuje mě, proč jsou lidé, kteří mají dotyčný notebook doma ptají na fóru, co na něm rozjedou. Protože jedinou konkrétní odpověď mohou dostat opět od uživatele, který má notebook doma stejně jako oni. Takový dotaz má smysl v případě, že notebook ještě nemám a chci se informovat, ale psát z něj dotazy, co mi na něm pojede..
Ale k věci, na integrovaných grafikách se dají rozjet prakticky všechny starší kousky a klasický hry. Kde je strop ti nepovím - vyzkoušej to.
Ale k věci, na integrovaných grafikách se dají rozjet prakticky všechny starší kousky a klasický hry. Kde je strop ti nepovím - vyzkoušej to.
Ovladace s tadialto www.laptopvideo2go.com/forum vyssie cislo neznamena ze to bude mat aj lepsi vykon...