Problém s bezdrátovým připojením

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
bella.citadella
občas něco napíše

Problém s bezdrátovým připojením

Příspěvekod bella.citadella » 05 led 2009 19:00

Ahoj, jsem čerstvou majitelkou Toshiby A300 1mm a vůbec mi nejde bezdrátově připojit přes wifi (ano, mám ho zapnuté :D) - nemůže najít žádnou bezdrátovou síť, přes kabel se připojím na net v pohodě. S routerem problém nebude, na jiném notebooku se tu bezdrátově připojit dá. Když zapnu wi-fi protected setup, ukáže se mi: "toto zařízení bezdrátové sítě je vypnuto". V uživatelské příručce o této chybě nic nepíší, nicméně se mi podařilo na netu najít příručku jiného výrobce a tam je ta chyba popsána takto:
Máte-li problém s připojením k bezdrátové síti, ujistěte se, že máte v počítači správně instalované
integrované zařízení WLAN:
Další informace naleznete v elektronické nápovědě systému Windows.
1. Vyberte položku Start > Počítač > Vlastnosti systému.
2. V levém panelu klepněte na Správce zařízení.
3. V seznamu Síové adaptéry najdìte zaøízení WLAN. Položka zařízení WLAN může obsahovat
slovo wireless (bezdrátové), wireless LAN (bezdrátová síť LAN), WLAN nebo 802.11.
Pokud není v seznamu uvedeno žádné zařízení WLAN, pak v počítači není integrováno zařízení
WLAN nebo není správně nainstalován ovladač tohoto zařízení.
Udělala jsem přesně, co tam píší a v seznamu jsem to nenašla. Co mám tedy udělat dál?? Přeinstalovat ten program? kde ho najdu?
Mnohokrát děkuji za odpověď!

entropy
píše často

Příspěvekod entropy » 05 led 2009 20:11

no a... je tam tedy ta wifi karta? pokud v tom seznamu síťových adaptérů není, tak je něco špatně :twisted:

pokud to není tím, že tam wifikarta vůbec není, je potřeba nainstalovat ovladač. jaký to má být se dá zjistit podle názvu té wifi karty (což by mělo být v popisu konfigurace, třeba na stránkách Toshiby).

edit: hmm... tak tam to nepíšou, jen že tam ta wifina je. - podívej se sem http://ce.computers.toshiba-europe.com/ ... ortMod=740 a vyber si ovladač podle toho, jaké máš windows.

Dorota
píše často

Příspěvekod Dorota » 06 led 2009 12:39

To, že máš wifi zapnutou posuvným přepínačem ještě neznamená, že ji máš zapnutou skutečně. Zapíná a vypíná se ještě klávesovou zkratkou Fn+F8.
HP 4520s WT290EA#ARL
Toshiba Satellite A200-1ZB

Zpět na „Hardware“