Nový NTB - Lenovo

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
xxsml
píše často

Nový NTB - Lenovo

Příspěvekod xxsml » 08 led 2009 18:30

Teď mám HP Pavilion dv5-1060ec, ale mám s ním spoustu problémů, takže už byl 2x na reklamaci a stejně nefunguje, jak má. Protože už je to teda 3. výskyt vady, měli by mi vrátit peníze.

Uvažuju tedy o jiném notebooku, ale HPčkám už nevěřim.Chtěl bych něco kvalitnějšího, ale abych si na tom notebooku mohl zahrát Assasin's Creed a připravovanou Mafii 2 (tak, aby obě hry šly aspoň plynule).

Docela mě zaujalo toto Lenovo: http://www.alza.cz/ibm-lenovo-thinkpad- ... 107087.htm

Díky ze reakce. :wink:

globe

Příspěvekod globe » 08 led 2009 18:41

Pavilion není možná zrovna dobrá volba ale HP dělá prvotřídní notebooky série Compaq a EliteBook... A kazit se může všechno, jde o servis..

CeCo

Příspěvekod CeCo » 08 led 2009 18:42

Pozor - 3 vady musia byt rovnake pre vratenie penazi. Rozne vady = 4ta reklamacia.
Btw, Paviliony a business HPcka netreba miesat dokopy, su to 2 rozdielne divizie s 2 rozdielnymi zameraniami.

Chciet inac notebook na hru, ktora este nie je vonku sa nevyplaca. Maniakom tuziacim po GTA4 na notebooku (najlepsie s nejakou low-endovou grafikou) sa to kruto vypomstilo...

C

xxsml
píše často

Příspěvekod xxsml » 08 led 2009 19:01

Je to 3x stejná vady + se k tomu přidala ještě vada další. Doufám teda, že mi peníze vrátí. A to Lenovo je dobrá volba? Nebo nějaký tip na jiný notebook?

prostepoky
píše často

Příspěvekod prostepoky » 08 led 2009 19:03

Mafia 2.. nevím.. :) Jinak je fajn.

sirius1983
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sirius1983 » 08 led 2009 19:10

Lenova SL v těch vyšších konfiguracích jsou skvělou volbou pro ty, kterí nepotřebují extra odolnost typu TP R,T, elitebooku, latitude apod, ale zase nechcou úplně lacině vypadající hračku. I na takové lehčí hraní se shodí a jsou za velmi dobrou cenu...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

CeCo

Příspěvekod CeCo » 09 led 2009 00:33

xxsml:
Nezabudaj, ze to musia byt 3/4 PODSTATNE vady, ktore podstatnym sposobom znefunkcnuju pouzivanie notasu. Pokial by ti cojaviem nesli tlacidla pre zvuk, nebude sa to ratat do tohto poctu kedze sa to da regulovat cez SW a tudiz to nie je podstatna vada.

C

xxsml
píše často

Příspěvekod xxsml » 09 led 2009 18:50

Je to (kor u multimediálního NTB) dost podstatná vada, veškěrá videa (jak z HDD, z výměnných médií i z intenetu) se přehrávají trhaně v jakémkoli přehrávači a s různými balíky kodeků i samostatnými DivX a XviD. Dále nefunguje čidlo teploty HDD. Při reklamacích mi už vyměnili HDD a desku, ale je to pořád stejné.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“