reklamace notebooku
reklamace notebooku
zdravim vsechny...chystam se poslat svuj notebook na reklamaci z duvodu vysoke teploty na procesoru..dosahuje az 96 stupnu pri hrani...coz je podle me hodne nadmiru...a chtel bych se zeptat jake mate zkusenosti s reklamaci notebooku HP s timto problemem...zda poslou jiny notebook stjeneho typu,nebo jiny model nebo jen vymeni procesor...dekuju:)
Normalna teplota to nieje .
Pravdepodobne bude len zaneseny chladic prachom tak su take teploty , ale urcite je to opravitelne to sa neboj .
Normalne posli alebo zanes do servisu stym ze sa prehrieva a ma 96 stupnov pri zatazi a bud to vymenia pastu alebo vycistia chladic .
Pravdepodobne bude len zaneseny chladic prachom tak su take teploty , ale urcite je to opravitelne to sa neboj .
Normalne posli alebo zanes do servisu stym ze sa prehrieva a ma 96 stupnov pri zatazi a bud to vymenia pastu alebo vycistia chladic .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
ja uz se domlouval s chlapkem z obchodu...je to muj znamej,ze to poslem na reklamaci...ten notebook nemam dlouho...teprva tak 4 mesice max...ale uz i na zacatku mival takovyhle teploty...tady na foru jsem cetl ze tyhle turiony se nejak prehrejvaj,nebo to byla spatna edice ci neco takoveho...kazdopadne to poslu a uvidime no..

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“