Ahoj.
Tak jsem nakonec poridil za velmi levo Asus F3KA-AP066. 2,2gzh TL-64, 4gb ram, 320gb harddish, ati HD2600 512mb.
Kouknul jsem se dovnitr, jelikoz jsem mel pocit, ze wifina neprijima zrovna skvele. A s uzasem jsem zjistil, ze tenhle atheros ma 3 vystupy na antenu. Dva krajni jsou obsazeny cernym a bilym dratem. Prostredni je prazdny. U vystupu jsou cisla 0, 1, 2
co to znaci? jak mohu zvednout citlivost? da se to nejakym zpusobem prepojit do nejake lepsi konstelace?
Diky... mam pocit, ze taky svoji zasluhu na tom maj taky visty. Nemuzu se koukat na to, jak se to pripoji a po chvili to nahlasi, ze se to nezdarilo... Zitra do toho strcim Visty 64, uvidime, co to bude delat.
A druhy vec: Mam 2 moduly ram po 2gb. Tj. 4gb ram. Utilita original od Aususu pravi, ze mam opravdu 2x2gb. Avsak Bios pravi: mas 3gb ram a Vista tvrdi: mas 3gb ram. U linuxu jsem se nekoukal, ale vzhledem k tomu, ze standartni jadro nepodporuje 4gb, tak by to bylo bezpredmetne... Co s tim?
Dekuji Vam mnohokrat.
Asus F3KA-AP066 - anteny wifi a RAM
S wifi neporadím, ale co se týče pamětí RAM, tak když máš pouze 32bit operační systém (ať XP či Visty) tak 32bit neumí alokovat více jak 3GB.. takže když má člověk právě více ram 4GB a víc vyplatí se používat 64bit operační systém, protože ten s takovým množstvím umí pracovat..
HP 6540b, repro: Logitech Z-5500 (505W)