Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
urceny bude prevsim na hrani internet filmy hudbu..proste klasika..ted k tem hram..nemusi to byt crysis na max ale treba aspon na minimum?nebo je to uplny srot?taky treba NFS, Bioshock CoD4,5.
Jo a kdyby mi prosim mohl odpovedet nekdo kdo ma s timhle notasem zkusenosti nebo aspon s tou grafikou co v nem je..diky
protoze spousta lidi mi urcite bude tvrdit ze si na tom nezahraju nic stejne jako vsichni rikali ze na desktopovem radeonu hd2400 si taky nic nezahraju..mno hral jsem i crysis a CoD 4 celkem v pohode..takze diky za pomoc...
no,je to už hodně stará "rachotina",hry na minimum rozjedeš,ale nebude to žádná slaáva...a s tím procesorem jsou dost problémy a hlavně v Acerech,kluci musí softwarově snižovat napětí,aby se dalo hrát alespoň něco
diky moc tak kdybyste mi mohli nekdo doporucit neco podobneho myslim cenove...diky jo a nepiste mi odkazy na cz stranky,jsem v anglii takze mi tu budou celkem k prdu
tak si najdi nějaké solidní e-shopy v Anglii a hoď sem linky,ten odkaz cos dal,to je jako u nás Gigacomputer,a jsou tam většinou "vykopávky",nebo alespoň jaký máš limit,protože ceny tam jsou vyšší než doma
https://www.oyyy.co.uk/product.php/78956 ... c85d266931 přikup si k tomu 3 roky NBD záruku,vyjde tě to na 600 Liber a pokoj svatý...na té integrované něco zahraješ ,jinak nevím,pořád jsi nenapsal na co to má být a kolik to může stát
no kdyby to bylo do 500 liber bude to super..jinak integrovanou grafiku ne-e to si radeji koupim toho acera..moje priyrlkyne ma integrovanou a nejdou ji ani sims2 takze to ne..
chtel bych min 2gb ram, 200gb hdd wifi jinakprocesor neni tak dulezity,zalezi na grafice..neco jako geforce 8600 gs, nebo nejaky radeon
diky
já jsem jel podle toho Radeona cos tam měl,ta intagrovaná 3200 je výkonově skoro na jeho úrovni...a rozjdeš na ní skoro všechno,jinak tam mají všude dost přehnané ceny,samý Celeron a integrovaný Intel...silnější grafika bude stát už asi hodně...musel bys na eBay a to nevím jestli ti vyhovuje