světlý spodek LCD
-
- občas něco napíše
světlý spodek LCD
Zdravim,mám nový FS Amilo Pi 3625 17" .Překvapil mě rozdíl mezi horni a spodní částí obrazovky,kde dole je značně světlejší o proti tmavší horní části.Celková bledost barev mě taky zklamala.Dalo by se to reklamovat nebo je to běžná vlastnost?Zajímalo by mě taky zda jsou na tom lépe dražší modely.Díky za odpověď
je to zakladni 17 displej (wxga+), kvalite barev se nedivim. vem do uvahy i to, ze 99% displeju ma jen 6-bitu TN, jsou optimalizovane na nizkou spotrebu (pro srovnani napr. moje LCD, ktere povazuju za hodne kvalitni ma spotrebu asi dvojnasobnou co muj notebook na plnem vykonu)
naspod je svetlejsi, pac tam je svetelna trubice, timto problemem mene trpi LED podsvicene displeje a dvoulampove displeje
drazsi modely - pokud maji napr.17 wuxga displej, tak jsou na tom o dost lip, ale klasickemu stolnimu LCD se ani tak nevyrovnaji.
naspod je svetlejsi, pac tam je svetelna trubice, timto problemem mene trpi LED podsvicene displeje a dvoulampove displeje
drazsi modely - pokud maji napr.17 wuxga displej, tak jsou na tom o dost lip, ale klasickemu stolnimu LCD se ani tak nevyrovnaji.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro