dobry den,
základní dotaz: můžu použít dvd recovery vytvořené z noteboku Toshiba U400-12p na notebook Toshiba U400-112 ? (liší se pouze procesorem 2.0 a 1.-tedy aspoň co vím.
další dotaz: mám li na u400-112 nainstalovaný jiný os, ale složku hdd-recovery mám na disku ,,data" pořád? Jak obdnovím notas do puvodního stavu, když nemám program Recovery Disc Creater a ani ono dvd nemam předem vytvořené.
Zkoušel jsem to podle příručky:
1.Zapnout notas, u loga Toshiba dat F8, zobrazi se nabídka ,,Rozšířené možnosti spouštění" a pak mám vybrat ,,Oprava počítače". To v nabídce bohužel není. Jsou tam nozové režimy, poslední funkční režim a podobně, ale ,,Oprava počítače" ne.
Děkuji
hdd recovery / dvd recovery
U Toshiby to bejva jeste jedna klavesa na obnoveni tovarniho nastaveni bez pouziti CD,DVD. I to by melo byt zmineno v manualu a nejedna se o opravu, ale obnovu. Povetsinou je to klavesa F10. Muze byt i F11.
Zminene DVD pouzit pujde. Pokud je zmena pouze u procesoru, nebude ani potreba doinstalovavat drivery na jinej hardware.
Zminene DVD pouzit pujde. Pokud je zmena pouze u procesoru, nebude ani potreba doinstalovavat drivery na jinej hardware.
AlienWare Area-51 m15x, ACER Extensa 5220, ACER Aspire 5315, HP 550, HTC Touch Diamond, Mitsubishi 3000GT, chlupaty zada
Dobry den! Mam Toshibu pro p300-1f1.
Win sa po čase úplne pokazil a potreboval som recovery DVD.. mám ich aj vytvorené, ale DVD2 je poškrábané a nejde ho prečítať.. Nemal by prosím niekto to druhé DVD. ako image napr.
Obnoviť z HDD samozrejme nejde, pretože keď som tam dal prvé dvd, tak to sformátovalo..
Diki
Win sa po čase úplne pokazil a potreboval som recovery DVD.. mám ich aj vytvorené, ale DVD2 je poškrábané a nejde ho prečítať.. Nemal by prosím niekto to druhé DVD. ako image napr.
Obnoviť z HDD samozrejme nejde, pretože keď som tam dal prvé dvd, tak to sformátovalo..
Diki
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“