ACER 5720 TravelMate

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
milane
občas něco napíše

ACER 5720 TravelMate

Příspěvek od milane »

Nemůžu se dostat do systému. Zadám 3x nesprávné heslo a pak naskočí červená tabulka: System Disabled (03994). Můžete mi někdo poradit, jak z toho ven? Díky moc.
kvakunek
guru

Příspěvek od kvakunek »

hm,já když jsem pod xpčkama zkoušel zadávat jiné hesla,tak se mi nic takového nestalo,červená obrazovka je zvláštní...pokud jsi zapomněl heslo,tak většinou takový problém řešila záložní disketa,kterou jsi dal do disketovky a pak jsi mohl změnit heslo,ale jelikož už nout disketovky už nemají,tak nvm,možná flashka by šla použít...pokud ti nezbyde nic jiného,tak bych to řešil reinstalem systému a příště si nějak zapiš heslo
NBumBum
píše často

Příspěvek od NBumBum »

reinstal neni treba, kdysi jsem nekde cetl jak to vyresit(editaci nejakeho souboru), takze google google a google ;p
milane
občas něco napíše

Příspěvek od milane »

Hledám na Googlu. Zatím jsem našel jen postup pro odstranění problému s Biosem demontáží NTB. A do toho se mi teda nechce. Je divné, že když zadávám heslo (Enter Password), tak mi do kolonky nejdou zapsat číslice. NTB při tom pípá.
milane
občas něco napíše

Příspěvek od milane »

A už jsem na tom přišel!!!!! Číslice jsem musel zadat při zapnutém Caps Locku. Ne se Shiftem. NTB mi běží. Děkuji za rady.