Dobrý den
po roce dobrých zkušeností s tímto notebookem jsem se rozhodl navýšit výkon.Chtěl bych se zeptat nebude -li problém pokud na RAM-ce přidám 2-2GB ale hlavně bych se chtěl zeptat na koncové označení u pevného disku kde od 80 do 250GB je označení WD2500BEVS ale 320GB má označení WD3200BEVT...čistě polopaticky se zeptám je-li možné vyměnit stávající 160GB za 320GB a větší,popř. poradit jaký....
za informace předem díky
lama clasic
HP6680ec
Výměna paměti a disku
díky za info. bohužel už jsem obědnal 2+2GB...neva třeba jednou přide řada i na 64 bit systém....ještě dotaz čemu se mám vyhnout při výměně abych to nepodělal a nebo se jedná o klasickou výměnu kde systém se postará o zbytek?
hlivoj píše:Čo sa týka tej ramky, tak pokiaľ tam máš 32 bit systém, tak ti rozozná len 3,25 GB.
Ak by si chcel 4 GB RAM a viac potrebuješ 64 bit systém.
záleží jak to chceš provést, chceš si zanechat pouze zálohu vist od výrobce nebo chceš totální kopii disku, první možnost je jasná, prostě ji vypálíš na dvd, na druhou budeš potřebovat další disk na který poté přehraješ kopii ( doporučuji program Acronis True Image Home 2009, který je na 30 dní zdarma )
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268
Camo=kamil2268
o.k...pokud to dobře chápu tak visty jsou u HP v Recovery,tam už jsem zálohu udělal...mě v podstatě zajímá pokud udělám totální kopii disku zůstanou-li tam placený programy MS Office,Fab5 atd...prosím o trpělivost jsem vážně lama..
Camo píše:záleží jak to chceš provést, chceš si zanechat pouze zálohu vist od výrobce nebo chceš totální kopii disku, první možnost je jasná, prostě ji vypálíš na dvd, na druhou budeš potřebovat další disk na který poté přehraješ kopii ( doporučuji program Acronis True Image Home 2009, který je na 30 dní zdarma )
Camo píše:řeknu to takhle, nepoznáš že jedeš na jiném disku, resp. poznáš ale bude mít jen jinou kapacitu, vše zůstane při starém
o.k....díky za info. a trpělivost..těším se až mi dorazej komponenty ..můžu to svěřit odborníkům ale jde mi o to rozchodit sám....znáte to,je to výzva tak doufám že to nebude drahá zkušenost
nemá se co podělat,akorát nevím jestli jsi pochopil jak psal Camo,že budeš na to kopírování potřebovat na tu chvíli ještě jeden/to znamená třetí/externí HDD,na ten zkopíruješ image HDD co máš v notesu a pak ho vyměníš za nový a zkopíruješ na něj ten vytvořený obraz co je na externím
pomocí Acronisu a zaváděcího média vytvořeného v tomtéž programu
pomocí Acronisu a zaváděcího média vytvořeného v tomtéž programu
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“