ako inštalovať neHPčkové ovládače

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
kosta
občas něco napíše

ako inštalovať neHPčkové ovládače

Příspěvekod kosta » 06 úno 2009 18:44

zdravím

chcel by som nainštalovať najnovšie ovládače na X3100 na svojom Compaq 7620s no ovládače stiahnuté z intel.com odmieta nainštalovať. Aktuálne mám 7.14.10.1437 a chcel by som 15.12.1.1608. OS: Vista 32bit Ultimate.

kosta
občas něco napíše

Příspěvekod kosta » 07 úno 2009 23:33

nikto neskúšal inštalovať aktuálne ovládače ? :shock:

kryspin.motyczka
píše často

Příspěvekod kryspin.motyczka » 08 úno 2009 12:00

ja jine ovladace nez ofiko intel neinstaluju... sice ty od hp jsou odladene primo pro ntb, ale alespon na intel matrix storage, wifi a lan jsou podle me lepsi intelacke.. je fakt ze mam xp.. na viste mi oficialni intel ovladace sly instalovat bez problemu, ale prislo mi to s nima mnohem pomalejsi a hlavne u nekterych her to dost delalo neplechu... takze, k viste doporucuju nechat ty od HP, jinak na XP naintaluj klidne ty od intelu ;)
Naposledy upravil(a) kryspin.motyczka dne 12 úno 2009 08:10, celkem upraveno 1 x.
Apple Macbook Pro 13"

Linux is like Teepee - no Windows, no Gates - Apache inside

kosta
občas něco napíše

Příspěvekod kosta » 08 úno 2009 13:54

ono sú to oficiálne ovládače akurát nie sú podpísané od HP ale Intel, a bohužiaľ na viste to nestačí

kryspin.motyczka
píše často

Příspěvekod kryspin.motyczka » 09 úno 2009 05:55

to sice jo, ale jsou odladene od HP primo pro dany typ ntb. takze jsou to vpodstate "ovladace HP" ;) nech je tam... vetsina veci s nima jede lip nez s tema z intel.com :) proc chces vlastne instalovat nove?
Apple Macbook Pro 13"

Linux is like Teepee - no Windows, no Gates - Apache inside

kosta
občas něco napíše

Příspěvekod kosta » 11 úno 2009 23:00

žeby som očakával zlepšenie ?

kostula

Ovladace na hp 550

Příspěvekod kostula » 12 úno 2009 08:42

Kdyz sem nainstaloval ovladace na GMA X31OO z hp.com tak mi padaly hry v narocnejsich sekvencich, napriklad Jestli z vas nekdo hral hru Spore tak mi hra spadla hned v druhy fazi. Toto jsem uz resil tady v sekci pro hry a tam mi radili jen originalni ovladace od intelu a to co nejnovejsi tak sem to zkousel. Zkusil sem to a ze zacatku se to jevilo vsechno ok ale po chvili normalni prace (opera, icq6) se mi z niceho nic snizilo rozliseni na 640x480 a hodilo to hlasku igxprd32.dll ze prestal pracovat spravne a abych aktualizoval ovladace(zase jedna z win hlasek =)). Rozhodl jsem se testovat smazal reinstaloval sem pocitac - cisty OS, vsechny aktualizace, drivery a jen icq6 a opera. S drivery od intelu 1437 mi system padal. Takze zadna aplikace na pozadi mi to neshazovala.

Tak znovu test reinstal(vse co sem napsal pred tim) ale rozdil byl ten ze sem na GK nainstaloval ovladace pro muj notebook HP 550 z hp.com. Vse bylo ok vse chodilo tak jak ma. Jen rikam zkusime hry. Po nainstalvani jine hry nez spore(rikal sem si ze nakonec muze byt problem ve hre), nainstaloval sem radsi tedy na zkousku The sims2 a opet mi padl system.

JINAK OS pouzivam XP Profiky originalni

Pokud nekdo ma nejakej napad tak pls helpik

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“