HP 6730s T3400, instalace xpček
HP 6730s T3400, instalace xpček
Zdravím pánové, nejspíš už to tady bylo ale nějak to nemužu najít.. koupil jsem si nový hp a opět bojuju s vistama jako u minulého hpčka, jenže tam nebyl problém s přeinstalací na xp ani s ovladačema. tady jsem koukal že ovladače dostupné jsou na strankách hp.cz jenže po vložení instal. cd s xpčkama to neudělá vubec nic.. četl jsem tady někde že se má něco přepnout v biosu. Poradí někdo kde a co přepnout a jestli tam není ještě nějaký hp háček popř jestli jsou někde ke stažení lepší ovladače než ty na stránkách hp.cz?
CeCo píše:Trosku OT: S cim bojujes pri Viste?
A skus upresnit "neudela vubec nic"...
C
trošku mi vadí, rychlost vist a taky to že se tě to pořád ptá, to je sice fayn funkce ale pro mamlasy kteří mají strach že si smažou systém nebo něco podstatného..a taky to že na visty je větší problém sehnat klasické programy jako třeba nero6 který je nejjednodušším programem na vypalování a na visty funguje jen nero 8-9 které jsou zbytečně komplikované. a nedělá vubec noc znamená že po vložení disku nenaskočí ani nabídka co s diskem udělat jestli otevřít nebo spustit
CeCo píše:Pytanie sa da vypnut.
Rychlost Visty sa da ovplyvnit (povypinat par sluzieb).
Na vypalovanie je super program ten, co dodava HP - Roxio Creator (mal som Nero az do 8icky, presiel som na Roxio a zrazu zistujem ze Roxio plne vyhovuje).
C
Vrátil bych se k tomu puvodnímu dotazu, tzn. co a kde vypnout aby šly instalovat xpčka?
mimo to mi vadí rozdělení disků jsem zvyklý na C a D, origo nastavení je pro mě hodně nepřehledné a přijde mi že i ne příliš povedené
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“