V.ý.b.e.r notebooku do 1000 euro
V.ý.b.e.r notebooku do 1000 euro
Ahojte všetci chcel by som vás požiadať o radu .... uvažujem nad kúpou notebooku ale som absolútne mimo čo sa týka všetkých tých čísel okolo opisu ale mám pár svojich požiadaviek
1. chcel by som na tom rozbehnúť určite aj náročné hry
2. dobrá grafika aspoň 512
3. výdrž baterky pri plnom zaťažení aspoň hodinku a pol
4. neviem prečo ale som odporcom Visty skôr uprednostňujem Xp
prosím Vás ak máte trocha času mohli by ste poradiť amatérovi bol by som skutočne povďačný
PS: som momentálne naklonený k MSI GX630x-008CZ
1. chcel by som na tom rozbehnúť určite aj náročné hry
2. dobrá grafika aspoň 512
3. výdrž baterky pri plnom zaťažení aspoň hodinku a pol
4. neviem prečo ale som odporcom Visty skôr uprednostňujem Xp
prosím Vás ak máte trocha času mohli by ste poradiť amatérovi bol by som skutočne povďačný
PS: som momentálne naklonený k MSI GX630x-008CZ
-
- Moderátor
a o tom viem ale mam doma stolovi pc a ten nejdem menit práve naopak chcem sa ho zbavit a nik to nechce .... a notebook chcem kvôli tomu ze dost cestujem a o rok idem na vysku cize stolovy pc nechcem .... a necakam od notebooku ze budem na nom hrat 8 hodin denne som hrac ktoreho nieco raz chyti a ked to nezahram 3 dni tak ma to prestane bavit
Tak tym duplom ti bude herny notas nanic. Ak chces vsetko podriadit hram tak sa priprav, ze o 1-2 roky zacnes hladat nieco skladnejsie, tichsie a pouzitelnejsie na studium.
Btw, narocne hry na notebooku za 1000 Eur velmi nerozbehnes. Alebo to nebude notebook. Alebo ten notebook bude hriat a skonci v reklamacii.
C
Btw, narocne hry na notebooku za 1000 Eur velmi nerozbehnes. Alebo to nebude notebook. Alebo ten notebook bude hriat a skonci v reklamacii.
C
Lepsie herne urcite nie
Ono to "o rok sunka" neplati tak celkom. Office spustis na dnesnom obycajnom notase aj o 3 roky, bezne veci (inet, HD video a pod) tiez atd. Jedine co pojde papa je baterka a mozno plasty (ak si kupis smejd).
Odporucam preto vykaslat sa na hry (na vysokej skole stejne stravis cas inym sposobom - party, ucenie, baby, vylety atd.) a zamerat sa na pracovnu stranku veci.
C
Ono to "o rok sunka" neplati tak celkom. Office spustis na dnesnom obycajnom notase aj o 3 roky, bezne veci (inet, HD video a pod) tiez atd. Jedine co pojde papa je baterka a mozno plasty (ak si kupis smejd).
Odporucam preto vykaslat sa na hry (na vysokej skole stejne stravis cas inym sposobom - party, ucenie, baby, vylety atd.) a zamerat sa na pracovnu stranku veci.
C
nevím kde všichni chodíte na to že 9600 "strašně" topí. Netopí o nic víc než jakákoliv jiná dedikovaná grafika,takže nějaká imaginární zlatá střední cesta v tomto směru snad ani není,to by musel koupit notes s integrovanou např. 9400M na které by i zahrál a která by se tak nehřála a nebrala energii.Těch ale na trhu zatím moc není a když,tak za jiné peníze
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
-
- píše často
Mám ve svém starém PC grafiku někde na úrovni dnešní MHD4500 (integrovaná) a s hrama typu NFS/GTA:SA/Warcrafty nebo dokonce i Oblivion na slušný detaily problém nemá, takže ani s notebookem s takhle integrovanou grafikou mít problém prostě nebudeš - jen to chce upustit od těch Crysis, FarCry 2 a podobných přegrafikovaných her.. (čímž se ti otevírá cesta k perfektním poměrně kvalitním notebookům v téhle cenové kategorii, jako jsou ThinkPady..)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“