Dell Latitude c610 nabíjí pomalu
Dell Latitude c610 nabíjí pomalu
Ahoj lidi prosím o pomoc. Mám už nějakej ten pátek notebook c610ˇa používám ho bez baterie. Ale před ctrnátci dny jsem si koupil diagnostiku na auto a to me donutilo koupit novou baterii jenomže jsem přišel domů s baterií (úplně vybitou 0%nabití) a nešla nabít. Mám ji v notebooku týden a nabila se za týden neustálého nabíjení (2x za den to vypnu na cca 30min kvůli přejezdu) na 50%. Podle NHC se nabíjí +0.131W až 0.161W. Šel bych baterii reklamovat ale volal jsem někam do opravny notebooků kde mi řekli že se ta baterka může rozjet až po několika dnech. Dál bych taky chtěl nějak vyloučit chybu v napajeni baterky. Přímo na pinech na desce u baterky jsem mezi prvním a posledním pinem naměřil napětí 15.6V při odpojení baterie se to zvedne na 18.9V má cenu měřit ještě něco jiného? Prosím jakýkoli tip čím to bude a postupy co bude nejlepší. Jinak jsem každý den v olomouci a okolí pokud by někdo měl baterku nebo notebook na kterém by se to dalo vyzkoušet přijedu. Jo a ještě jsem zapoměl, Baterie má už 50% ale notebook se po odpojení zdroje přepne tak na půl sekundy a vypne natvrdo.
mmnt, tys koupil novou baterku a ona byla uplne vybita?
Lithiovym bateriim uplne vybiti hodne skodi (a muze byt hodne velky problem je pak vubec "nastartovat", proto se pri nepouzivani skladuji nabite na cca 40% pri konstantni pokojove teplote a vlhkosti
sel bych s tim na reklamaci, vzal notebook i baterku s sebou.
Lithiovym bateriim uplne vybiti hodne skodi (a muze byt hodne velky problem je pak vubec "nastartovat", proto se pri nepouzivani skladuji nabite na cca 40% pri konstantni pokojove teplote a vlhkosti
sel bych s tim na reklamaci, vzal notebook i baterku s sebou.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
mozna se ti ho podari presvedcit na vymenu kus za kus, pokud je to nova baterka a evidentne poskozena.
(mi takhle jednou jeden prodejce sam nabidnul vymenu kus za kus u dva tydny stareho fotoaparatu Minolta, keremu se zasekl objektiv, zas treba pri reklamaci barvy do tiskarny jsem cekal 3 tydny, nez prislo vyjadreni vyrobce)
zkus se s prodejcem nejak domluvit, jak by to slo udelat co nejrychleji.
popripade se muzes domluvit, ze ti pak vrati penize a ty si mezitim koupis jinou baterii, at nemusis cekat
(mi takhle jednou jeden prodejce sam nabidnul vymenu kus za kus u dva tydny stareho fotoaparatu Minolta, keremu se zasekl objektiv, zas treba pri reklamaci barvy do tiskarny jsem cekal 3 tydny, nez prislo vyjadreni vyrobce)
zkus se s prodejcem nejak domluvit, jak by to slo udelat co nejrychleji.
popripade se muzes domluvit, ze ti pak vrati penize a ty si mezitim koupis jinou baterii, at nemusis cekat
kazdy velky byk byl jednou tele