Ventilator...

Obecná témata, která přímo nezapadají do výše uvedených kategorií.
adam85
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Ventilator...

Příspěvekod adam85 » 26 úno 2009 21:43

Ahoj, este jedna otazka mi napadla....
Ked som kupil NTB (cca 9mesiacov dozadu), tak sa ventilator spustal velmi malo. Teraz ide skoro stale pri pouzivani toho isteho SW a rovnakych power planov.
Na tento moj dotaz mi na fore zive.cz odpovedali, ze to moze byt bordelom, ktory sa tam dostal. To sa mi zda velmi pravdepodobne. Na tom istom fore mi aj poradili bud servis alebo vysavac, kedze sa na rozoberanie necitim... Servis sa mi koli tomu zatial zda zbytocny a vysavac + NTB mi nejak spolu nerezu :)
Neexistuje aj nejaka ina moznost ako dostat bordel prec :?:
DIK :!:

Thorus

Příspěvekod Thorus » 26 úno 2009 21:49

Budto rozebrat a vycistit ručně nebo nějakym štetcem, a nebo to prostě zkus zvenčí vysát zkrz tu mřížku vysavačem no... nevim jak jinak by jsi to chtěl udělat :D
Já už ho 2x rozebíral a vždycky ttam bylo dost prachu. A to ho mám teprve půl roku...

adam85
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod adam85 » 26 úno 2009 21:52

Thorus píše:Budto rozebrat a vycistit ručně nebo nějakym štetcem, a nebo to prostě zkus zvenčí vysát zkrz tu mřížku vysavačem no... nevim jak jinak by jsi to chtěl udělat :D
Já už ho 2x rozebíral a vždycky ttam bylo dost prachu. A to ho mám teprve půl roku...

Nemal si s rozoberanim problem??? Vidim, ze mas Acer. Ja mam tiez Acer(5920).

Thorus

Příspěvekod Thorus » 26 úno 2009 21:57

Jenom s vyndaváním víka, má na stranách ty pacičky a jde to docela špatně vypáčit. Docela jsem se bál abych je neulomil, ale nakonec kdyz s tim správne pohnes tak to vyleze samo.

Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“