Mam jeden zaujivamy problem pri prepojeni lenova R500 a LCD HP2275w cez displayport. Vsetko funguje ako ma, az na!!! Ked nastavim ci uz cez lenovacky presentation director alebo cez ati catalyst control center prepojenie zariadeni tak, nech je zapnuty iba externy monitor, cize HP, tak mi ho pomerne casto vypina. Vlastne ho nevypne, iba stmavne obrazovka na 2 az 3 sekundy a potom sa znova spusti. Pri prezerani stranok ako je napr. youtube je to este castejsie, podobne aj pri jedinej hre co si obcas zahram a to Quake 3 arena. Uz sa mi stalo ze mi vyhodilo nejaku chybovu hlasku a dokonca raz som uz mal aj BSOD! Pri inych rezimoch prepojenia ako je napriklad rozsirenie pracovnej plochy o externy monitor, pripadne klonovanie obrazovky sa tento problem nevyskytuje. Skoda ze ja chcem pouzivat akurat ten mod, kedy zavriem veko notebooku a budem pracovat iba s externym monitorom, pre tento problem sa mi to vsak zatial nedari.
Ak by sa nahodou nasiel nejaky uzivatel s tymto notebookom a bol by s BB kraja a mal by zaujem sa stretnut, velmi by mi pomohol.
Budem velmi povdacny za hocijaku radu, vopred dakujem.
Moje ICQ je 230-380-9 osem osem a mail jusurka(kyslaryba)yahoo.com.
Caver
EDIT: aby som nezabudol pouzivam WIN XP PRO SP3
Lenovo R500 P8800 (2,66GHz), 8GB RAM, SSD Intel 520, 1TB Ultrabay, ATI 3400, Win7 64bit