Lupání repráčků - pavilion dv5 1060ec v XP

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
bahnik

Lupání repráčků - pavilion dv5 1060ec v XP

Příspěvekod bahnik » 13 bře 2009 11:39

XP samy o sobě jedou naprosto v pořádku... ovladače pro XP pro tento noťas taky mám. ovaldače a tento notas je tady řešen dost, spíš bych se zaměřil jen na ten zvuk. takže když najedou XP v repro lupne(docela dost!) takto se to opakuje pořád ikdyž mám jakoby vypnuté zvuky. Má někdo taky takový problém? třeba u jiných pavilionů? a poradil by nekdo jaký ovladač na zvuk pokud je to ovladačem??

předem díky za každou odpověd :)

PcBuh
píše často

Příspěvekod PcBuh » 13 bře 2009 14:10

Dej jiné ovladače , také mě to dělalo a když jsem našel a dal jiné tak to přestalo , ale bohužel už je nemám , jen integrované do WinXP Home SP3
i7-3960x , 4x4GB DDR3 1600Mhz , GAINWARD GTX670 2GB , SSD 240GB Pci-e + 3x 2TB Samsung , 24“ Samsung
ROUTER: Belkin N600 HD
iPhone 5 16GB
BAZAR = Prodávám také jinde

bahnik

Příspěvekod bahnik » 14 bře 2009 10:26

řešil jsem to dlouho, nemohl jsem najit žadny ovladače k te 1060ec. ovaladače jsem nakonec stahl z nakyho tureckyho fora(tušim že ty ovladače jsou dokonce na 1040ec). nainstaloval jsem XP znova a dal tam jen ty ovladače z jejich fora a už to jede v pohodě. možna že to lupani bylo zpusobeny tim že jsem zkoušel moc ruznych ovladaču a potom z toho system netušil... :D

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“