Ovladače na WIN XP pro ASUS X61Z
-
fousek
- občas něco napíše
Ovladače na WIN XP pro ASUS X61Z
Ahojte potřeboval bych pomoci koupil jsem si notebook ASUS X61Z a na stránkách výrobce je uvedeno, že nepodporuje win XP. Nemáte někdo podobný problém. Můžete mi prosím někdo poradit kde stáhnout ovladače pro winXP pro tento notebook. Díky za každou radu
-
alfah4ns
- guru
stahni si nejaky diagnosticky program, ktery ti vypise HW
pak uz jen google. kolikrat se da pouzit i plno veci z jinych modelu tehoz vyrobce.
chipset na strankach vyrobce chipsetu
grafika - bude treba asi nahrat modifikovane drivery (s tim ti poradi znalejsi tohoto problemu)
no a ten zbytek viz.ten diag.program (treba everest) a google, popr. jine modely...
shanej dokud jsi jeste na viste, muze se stat, ze nesezenes (i kdyz ve vetsine pripadu se naoknec rozjede vsechno)
jinak - mas nejaky konkretni duvod, proc prechazet zpatky k xp?
pak uz jen google. kolikrat se da pouzit i plno veci z jinych modelu tehoz vyrobce.
chipset na strankach vyrobce chipsetu
grafika - bude treba asi nahrat modifikovane drivery (s tim ti poradi znalejsi tohoto problemu)
no a ten zbytek viz.ten diag.program (treba everest) a google, popr. jine modely...
shanej dokud jsi jeste na viste, muze se stat, ze nesezenes (i kdyz ve vetsine pripadu se naoknec rozjede vsechno)
jinak - mas nejaky konkretni duvod, proc prechazet zpatky k xp?
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
fousek
- občas něco napíše
win XP proasus
ahoj já právě v notebooku nemám zatím žádný OS. ale potřebuji XP a to že to notebook nepodporuje jsem se dozvěděl až když mě přišel domů. zkusím se s tím nějak poprat a uvidíme.
-
johna
- občas něco napíše
Re: win XP proasus
fousek píše:ahoj já právě v notebooku nemám zatím žádný OS. ale potřebuji XP a to že to notebook nepodporuje jsem se dozvěděl až když mě přišel domů. zkusím se s tím nějak poprat a uvidíme.
píši poprvé
zkus tohle a zadej typ NT a vyber OS. Poté odpověz zda-li Ti to běží, také o něm uvažuji.
http://support.asus.com/download/downlo ... uage=cs-cz
-
kovalu
- občas něco napíše
-
kryspin.motyczka
- píše často