Fingerprint a problem s RAM

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Xko
občas něco napíše

Fingerprint a problem s RAM

Příspěvekod Xko » 22 bře 2009 11:04

Nazdar
Potom co jsem byl nucen přejinstalovat windows na xp se mi vymazal program na fingerprint, no tak jsem si řekl nevadí stáhnu ji nějaký na netu, ok stáhnul jsem ale zase to začlo psát že fingerprint není připokjen k PC.
No tak pokud by byl někdo hodný a hodil mi tady odkaz na funkční fingerprinat na XP a nebo poradil jak ho mám připojit k PC.Pokud na SL500 XP funguje.

Další problém je pravděpodobně s pamětí RAM jak mi poradili na jiném foru.
Ten problém je takový že se mi při rozbalování různých souborů které mají více částí, souborů jako je ZIP RAR atd no proste zabalenych vyhodí pokaždé chybu CRC a to i při instalaci.
Tak chci potvrdit jestli to je doopravdy problem s ramkou a mam to dát reklamovat.

Mám Lenovo Thinkpad SL500 Windows XP SP 2.(3 mi nejde kvůli tem CRC chybám :( )
Diky za případnou pomoc
:D :(

liam

Příspěvekod liam » 22 bře 2009 13:15

ovladace si pozri napr. tu http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... country=sk

Tie CRC chyby mozu byt sposobene aj zlym stiahnutim archivu alebo zle zbaleny archiv, skus to este raz stiahnut , pouzi najvovsie verzie napr. winraru
Naposledy upravil(a) liam dne 22 bře 2009 16:14, celkem upraveno 2 x.

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 22 bře 2009 13:31

popr. me nekdy 7zip rozbali i to, u ceho winrar pinda :)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Xko
občas něco napíše

No

Příspěvekod Xko » 22 bře 2009 13:57

No ty CRC chyby nejsou spatným arcívem ono se mi to zobrazuje u každého archivu co stahnu takže to nebude tím že jsou poškozené no a oběvuje se mi to i při instalaci což by nemělo a tak to budu muset reklamovat.
No a u fingerprintu jsem stáhnul ten program ale nechce mi to rozpoznat ten hardware tak kdyby někdo věděl jak připojit tu čtečku k programu aby četla tak bych byl rád, díky.

liam

Příspěvekod liam » 22 bře 2009 14:38

zariadenie mas spravne nainstalovane , pozri v spravcovi zariadeni, popripade ak ho tam najdes tak ho odinstaluj,daj restart a nech si ho samo najde, popripade preinstaluj ovladac, sa support stranke pozri aj ovladace

Xko
občas něco napíše

aha

Příspěvekod Xko » 22 bře 2009 14:38

no tak tetka mi to zas začlo kecat toto :

An internal error occured (pt: tfmerr -1102).

Xko
občas něco napíše

No

Příspěvekod Xko » 22 bře 2009 15:39

Takže jsem to vyřešil.
Po dlouhém a vyčerpávajícím googlení jsem narazil na jedno fórum kde řešili ůplně stejný problém jako jsem měl já, chyba s figerprintem byla ta že po přeinstalaci windows na XP se vymazal software který umí pracovat s tou verzí snímače které mají SLka takže jestli nekomu nešel fingerprint po instalaci XPcka nech si stáhen tento soubor a mělo by to jít:

http://rapidsh***.com/files/128672367/F ... 2.exe.html

forum kde se to řešilo je tady :

http://forums.lenovo.com/lnv/board/mess ... ing&page=2

Snad neporušuju pravidla :?
(a na oficiálních stránkách tuto verzi softwaru nemají ke stažení, kdo ví proč já tak moc anglicky neumím.)

A sory že jsem založil další zbyteční topic.

Xko
občas něco napíše

....

Příspěvekod Xko » 22 bře 2009 15:44

Ještě na něco jsem zapoměl....
Nemáte někdo nějakou "věc" pomocí které bych se mohl přihlašovat na třeba email v internetovým browseru??
Přihlašovat pomocí Fingerprintu samozdřejmě :D
(používám Mozilu i Operu :D )
Díky

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“