plánuji koupi notebooku. Bude mi sloužit ke studijním účelům, ke sledování filmů a běžným, vesměs ne úplně náročným činnostem. Přesto potřebuji počítač, který zvládne více aktivit současně a nebude mě omezovat rychlostí. Budu také pravidelně používat wifi. Důležitá je pro mě hmotnost (pokud možno nízká) a delší výdrž. Cena do 17 000,- s dph
Rozhoduji se mezi modely značky HP (dobré zkušenosti), řady 550 a 673x. Uvazuji take o Dell, ale jejich modely jsou cenove narocnejsi. Zajima me procesor Intel. Nejlépe s operačním systémem WVista
Je velky rozdil mezi Core Duo a Core 2 Duo? Pokud bych chtěla Core 2 Duo, je možné aby na úkor toho byla nižší frekvence, fsb a cache (oproti Core duo)? Zajímá mě co je důležitější - operační pamět (chci min 2G), frekvence procesoru, cache, fsb? Co je treba uprednostnovat a co je spise okrajove?
Dekuji moc
Poradíte mi s výběrem?
-
- občas něco napíše
Nekdy je nejdulezitejsi rychlost a kvalita servisu. Na co je ntb s pekelnym vykonem, kdyz je cele zkouskove v reklamaci.
Ty HP jsou slusna, 550 je starsi typ, 6730s novejsi. Dalsi moznosti je napr. Lenovo N500 a tesne nad limit uz je i Toshiba Tecra.
Pokud se bude casto nosit a je potreba mensi velikost a nizsi vaha, tak by mohla jit Tohiba Satellite Pro U400-18M.
Ty HP jsou slusna, 550 je starsi typ, 6730s novejsi. Dalsi moznosti je napr. Lenovo N500 a tesne nad limit uz je i Toshiba Tecra.
Pokud se bude casto nosit a je potreba mensi velikost a nizsi vaha, tak by mohla jit Tohiba Satellite Pro U400-18M.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Zpět na „Jaký vybrat notebook“