Zdravím Vás,
vlastním ntb acer a nedávno se mi stal takový menší problém ... prostě se mi resnul a poté, co mi naběhly windowsy, nelze se mi připojit na internet ... ne, že bych úplně nebyl připojený - když jsem měl nedostahovaný soubor, tak to v pohodě dostahovalo a ikonka statusu internetu byla, jako bych byl úplně v pohodě připojený. Prostě mi akorát vůbec nenačítají stránky a ani mi nejde sesíťovat pc´s, abychom něco mohli hrát ... Prosím o pomoc, jak z toho ven ... Nevím, jestli to patří do tohoto fóra, ale stejně ...
Předem děkuji za odpověď
S pozdravem
VaLLiK
P.S. je to Acer travelmate 5720
Prosím o pomoc - ntb ACER
Prosím o pomoc - ntb ACER
Naposledy upravil(a) VaLLiK dne 31 bře 2009 15:32, celkem upraveno 1 x.
Ahoj Honzo, tady Honza
napis jeste, co je to za notebook a jaky mas system, snad se najde nekdo, kdo mel stejny problem.
ja jen muzu napsat, co uz jsem ti rikal - reinstal ovladacu, projet to antivirem, jestli tam neni nejaky bordel.
jako posledni krajni moznost zreinstalovat cely OS
popr. snad nekoho napadne jeste neco dalsiho...
zatim se mej

napis jeste, co je to za notebook a jaky mas system, snad se najde nekdo, kdo mel stejny problem.
ja jen muzu napsat, co uz jsem ti rikal - reinstal ovladacu, projet to antivirem, jestli tam neni nejaky bordel.
jako posledni krajni moznost zreinstalovat cely OS
popr. snad nekoho napadne jeste neco dalsiho...
zatim se mej

kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro