Mám možnost koupit starší Asus od přítelova kamaráda za 6500 Kč (původní cena na netu byla cca 14000 Kč). Mám se rychle rozmyslet. Přítel zapomněl na typ NTB (teď je na prac. jednání, takže to z něj nedostanu), ale je ještě skoro rok a půl v záruce, má 16O GB a paměť 2 GB. Na nic dalšího si nevzpomněl. Myslela jsem si, že Asus je shit, proto slídím po netu a vidím, že tomu tak není. Přítel má od stejného kamaráda Acer Extensa 5220 a oba jsem s ním spokojeni. Jediným problémem jsou kiksy od dřívejšího majitele (toho kamaráda), který jak to vypadá, instaloval nějaké sračky, takže nejede wifina a myslím ještě něco. Budu na něm hlavně psát, slídit po netu, poslouchat hudbu a občas pařit nějakou ne moc náročnou rpg. Bohužel to má snad Visty, v případě nutnosti bych investovala do XP. Až budu vědět přesný typ, tak napíšu. Moc díky
Tak měl by to být Asus X51L s Intel Core duo, paměť 2 x 1GB, bližší podtyp nevím
Koupě staršího Asusu
tak 6500 je asi maximum co bych za takovej asus dal. neco starsiho si na tom asi zahrajes, ale mrkni v jakym stavu sou panty apod, zpracovani asi nebude nic moc. taky co mam zkusenosti s asusama, tak jim silene susti klavesnice. xpcka na to na 90% pudou. pokud nebudou primo ovladace na konkretni model na strankach asusu, tak s trochou pideni vsechny sezenes poruznu.
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
Tziky píše:Musis hucet vic nez ona
Taky že urguju.
Pokud koupě klapne, chtěla bych si koupit nějakou chladící podložku, se kterou by se mi dobře pracovalo s NTB v pelíšku. V Makru, kde pracuju, se mi líbí jedna od Belkina, jen je docela drahá (na netu je levnější, necelých 800, což není málo). Až podezřele levné jsou různé podložky na Aukru, bojím se, že to jdou šmejdy. Potřebuju nějakou nehlučnou podložku, která je sklonitelná, zamezí mi v neustálem vrážení např. kolenem do flešky nebo datového kable, což při práci na kolenou nesnáším. Podložka, která se mi líbí je totožná nebo podobná této: http://www.giiks.com/wp-content/themes/ ... lounge.jpg http://notebooky.itek.cz/img-main.php?id=608797
Zpět na „Jaký vybrat notebook“