BatteryBar

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
lexicon
píše často

BatteryBar

Příspěvekod lexicon » 06 dub 2009 10:33

Pouzivam posledni free betu teto utlitky zatim cca 1 den http://osirisdevelopment.com/BatteryBar/index.html a mam problem u meho DELLu XPS s vypoctem zbyvajiciho casu behu na baterii. Pri plnem nabiti baterky mi BatteryBar ukazuje v idlu zbyvajici cas kolem 2h 15min ale Visty mi pri plne baterce ukazuji zbyvajici cas pres 3h. Pri testu kdy jsem stopoval jak dlouho notas skutecne vydrzi bezet bez zatizeni na baterku se vysledku vice blizil odhad Vist.

Zajimalo by me tedy jestli ten zbyvajici cas v BatteryBaru je chyba toho samtoneho programku, nebo jestli se BatteryBar jeste "nenaucil" z tak kratke doby pouzivani sparvne pocitat tento cas. Dobu nabijeni a dobu behu v zatezi pocita celkem spravne, jenom s timto mam problem.
Lenovo ThinkPad X220 | Ci5 2520M 2,5GHz | 4GB RAM | Intel HD 3000 | mSATA Intel 310 80GB SSD + SATAII 320GB 7200ot HDD | Win 7 Professional x64 + Ultrabase Series 3
bylo: Lenovo 3000 V200, DELL XPS M1330

JornLande

Příspěvekod JornLande » 06 dub 2009 13:07

Jestli to nebude tím, jak Battery bar měří spotřebu. On totiž odečítá aktuální spotřebu vždy v nějakých intervalech, tak jestli je zrovna v tom okamžiku vyšší a pak se sníží... Těžko říct. Já ho mám taky krátce, dokonce jsem baterku vlastně nevybil ani pod 50 %, ale zatím bych celkem bral, že je to teoreticky reálný, co mi píše. Na nabitou cca 4 hodiny...

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“