notebook s DVB-T - co to musí mít?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
zwitter
občas něco napíše

notebook s DVB-T - co to musí mít?

Příspěvekod zwitter » 12 dub 2009 00:26

Kupuju notebook kvůli práci a po pracovní době bych si rád na něm pustil nějaký TV program přes DVB-T. Chtěl bych vědět, co vše musí tento notebook mít, popř. co nemít (dokoupit externě).

CeCo

Příspěvekod CeCo » 12 dub 2009 00:35

"notebook s DVB-T - co to musí mít?" musi mat DVB-T tuner. Nemusi mat napr. kavovar, masinu na popcorn ci satelit (tie dokupis externe).

C

zwitter
občas něco napíše

no jasně, srandička, ale

Příspěvekod zwitter » 12 dub 2009 00:42

ten tuner stačí teda externí? Čili koupím si nějaký "externí TV tuner" a to je vše? Nebo ještě něco musím dokoupit? Sorry, I am BFU. :roll:

CeCo

Příspěvekod CeCo » 12 dub 2009 00:45

Ano, tuner staci externy. Akurat si daj pozor, nech nekupis tuner s pripojenim do elektrickej siete, v pripade NB to moze byt pri cestovani dost problem.

A ak to ma byt notebook na praci tak vid prvy prispevok v tejto sekcii.

C

zwitter
občas něco napíše

a co hardware nároky?

Příspěvekod zwitter » 12 dub 2009 00:57

Byl bych Ti vděčný, kdyby jsi mi ještě napsal co hardware? A ta karta externí, a stačí USB rozhraní nebo jsou jiné možnosti?

djrr
píše často

Příspěvekod djrr » 12 dub 2009 08:13

Můžeš si vybrat, jestli chceš do USB nebo Express card, tady třeba jeden z levnějších do USB: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61680 , nebo ještě já mám tenhle a nemůžu si stěžovat (máš tam i fotky odemě): http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35022 nebo do Express card: tenhle je combo (DVB-T + analog, i když ten stejně za chvíli končí), ale navíc proti všem má ještě FM Radio: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45947
 MacBook Pro 13" 
Intel C2D 2,4 Ghz, 4 Gb ram, nVidia 320m

polo

Příspěvekod polo » 12 dub 2009 10:06

Taka otazocka mas book s espresscard ?
A taka dalsia otazocka vyberas book alebo TV tuner ?
A este dalsia ale naozaj posledna prehodnot svoje otazky a nadpis ci odpoveda sekcii v ktorej to pises a ci ma daku uroven...(Toto uz otazocka nebola)

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 12 dub 2009 10:12

jj,dej si přesunout otázku do sekce "hardware" a tam se dozvíš,že tuner do PCMCIA resp. PCI-e moc dobrý není kvůli zahřívání /odzkoušeno/.Nejlepší řešení je USB stick ale pokud nejsi někde u vysílače,tak to chce přístup k venkovní anténě,protože na tu koupenou toho moc nechytíš
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

xxsml
píše často

Příspěvekod xxsml » 12 dub 2009 11:30

Kup si notebook bez tuneru + externí digi tuner do USB (budeš ho pak moct využít i třeba ve stolnim PC). Já mám tento http://takems.mironet.cz/takems-digitv- ... t+dp73897/ , je bezkonkurenčně nejlevnější a navíc ještě dostaneš slevu, pokud jsi student. Jsem s nim zatím docela spokojenej, příjem je na malou přiloženou anténku docela kvalitní (jsem teda docela blízko vysílače) a navíc tento tuner zvládne i budoucí tv vysílání v HD rozlišení.

zwitter
občas něco napíše

díky všem za rady

Příspěvekod zwitter » 12 dub 2009 21:19

to xxsml: takto nějak vypadá dobrá rada 8)
to gogo: notebook teprve budu pořizovat, proto jsem to hodil sem, každopádně díky, PCMCIA se budu snažit vyhnout. :)
to polo: s lamou se buď vůbec nebav a nebo se mu snaž pomoct - zesměšnit lze kde koho, někdo se vyzná v PC, někdo v mozku člověka, někdo ve fondech EU, někdo ve výrobě chirurgické oceli, někdo ve výrobě umělých hnojiv - a z toho plyne, že, nikdo není dokonalý. A navíc kdyby jsi si přečetl pořádně můj úplně první příspěvek, tak notebook teprve vybírám, proto je to tady.... :roll:
to djrr: díky za tipy 8)

Zpět na „Jaký vybrat notebook“