Lenovo R61 - nemám skrytou partition

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Bumerang
občas něco napíše

Lenovo R61 - nemám skrytou partition

Příspěvekod Bumerang » 17 dub 2009 21:08

Zdravím,
koupil jsem si notebook z druhé ruky, a od prodejce jsem si nechal nainstalovat Windows XP Professional. Bohužel byl prodejce natolik aktivní, že zformátoval i skrytou partition od Lenova, na které byly veškeré "ThinkPadí" utility. Ty základní - Access Connections, Power Manager, Active Protection System a Productivity Center jsem si nainstaloval, ale bohužel při pokusu o instalování Rescue and Recovery mi to hlásí: "There is not enough free space in the boot sector to install R&R " Ale to se mi zdá přinejmenším divné, když mám tu "Lenovo partition" sloučenou s normální boot partition a je na ní 19 GB volného místa.

První dotaz: Je možné ještě nějak obnovit tu Lenovo partition? Bez ztráty OS, protože jsem využil downgradu a proto mám licenční štítek Vista Business

Druhý dotaz: Používáte ještě nějaké jiné "Thinkpadí" aplikace než ty, které jsem uvedl nahoře?

Děkuji za odpověď

GR!nCh
píše často

Re: Lenovo R61 - nemám skrytou partition

Příspěvekod GR!nCh » 17 dub 2009 22:32

Bumerang píše:...
mám tu "Lenovo partition" sloučenou s normální boot partition a je na ní 19 GB volného místa.
...

Nejsem příznivce partitions od výrobce obsahující R&R. Vykašlal bych se na to vytvářet to nějak dodatečně, když už ji na harddisku nemáš. Rozhodně by jsi musel mít tu partition vytvorenou. Pochopil jsme to tak, že chceš R&R nainstalovat na partition s operačním systémem což rozhodně z principu nebude funkční.
Fedora @ Lenovo ThinkPad T460s

Bumerang
občas něco napíše

Příspěvekod Bumerang » 17 dub 2009 23:08

ne, vytvořil bych si novou, třeba pomocí Partition Magic, nebo Parted Magic

GR!nCh
píše často

Příspěvekod GR!nCh » 18 dub 2009 11:56

Dle http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=14911 si sežeň recovery media. Zachování stávají instalace systému nebude možná. Dále bych pokračoval ve zmíněném threadu. Já už k tomu nemám co říct.
Fedora @ Lenovo ThinkPad T460s

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“