Vista - černá obrazovka

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
makoc
občas něco napíše

Vista - černá obrazovka

Příspěvekod makoc » 01 kvě 2009 14:25

AHoj,
mám NB vaio od Sony.
Teď k problému.
NB se mi sekl a tak jsem ho musel vypnout.
No a teď když ho zapnu tak mi najedou okna, dám heslo, začne načítat, ale najednou se zobrazí černá obrazovka a ukazatel myši a nic víc se nenačte, ale pc je jako by furt něco načítalo nechal jsem to jet přes 3h, ale nic to nezobrazilo...

Do nouzového režimu to najede úplně v pohodě (ale do nouzového režimu se sítí stejný problém, černá obrazovka a pouze ukazatel myši...).

Už se mi stalo, že v normálním režimu to z ničeho nic najelo, ale když jsem dal restart nebo vypnout tak to napsalo Odhlašování a nic dál se neděje jediná možnost to vypnout a když to zapnu tak opět stejný problém.

Zjistil jsem i když tam mám černou obrazovku a dám ctrl+alt+del a vyberu přepnout uživatele, zadám heslo a najednou to načte, ale opět ten jstejný problém, nejde vypnout ani restartovat píše to potom jenom odhlašování.

ZKoušel jsem to i podle tohoto, ale nic...
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 3f885c2e9c

Visty mám koupené.

Nevíte co s tím?
Díky předem za pomoc

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Vista - černá obrazovka

Příspěvekod stavač » 13 kvě 2009 16:39

makoc píše:AHoj,
mám NB vaio od Sony.
Teď k problému.
NB se mi sekl a tak jsem ho musel vypnout.
No a teď když ho zapnu tak mi najedou okna, dám heslo, začne načítat, ale najednou se zobrazí černá obrazovka a ukazatel myši a nic víc se nenačte, ale pc je jako by furt něco načítalo nechal jsem to jet přes 3h, ale nic to nezobrazilo...

Do nouzového režimu to najede úplně v pohodě (ale do nouzového režimu se sítí stejný problém, černá obrazovka a pouze ukazatel myši...).

Už se mi stalo, že v normálním režimu to z ničeho nic najelo, ale když jsem dal restart nebo vypnout tak to napsalo Odhlašování a nic dál se neděje jediná možnost to vypnout a když to zapnu tak opět stejný problém.

Zjistil jsem i když tam mám černou obrazovku a dám ctrl+alt+del a vyberu přepnout uživatele, zadám heslo a najednou to načte, ale opět ten jstejný problém, nejde vypnout ani restartovat píše to potom jenom odhlašování.

ZKoušel jsem to i podle tohoto, ale nic...
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 3f885c2e9c

Visty mám koupené.

Nevíte co s tím?
Díky předem za pomoc

Skus založit naspet dvd vista to inštalačne, spusti inštalaciu visti a v menu maš opravit a skus to dat opravit nuš ked to neposde tak znova inštalovat lebo už nič sa s tim neda viriešit

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“