CeCo píše:http://notebook.cz/__/,clanky,recenze-notebook,2007,HP-Compaq-nx7300,index.html
Zopar oprav/postrehov:
. Podla vsetkeho nx7300 horcikovy ram MA - dajte si part-list pre nx7300 a vypluvne to taky isty ram, ako je na nx7400 a rade 8xxx
. Disk by mal mat kolmy zapis - mozno by to stalo za zmienku
. Mechanika nie je Multibay - to by musela byt hotswap a mat specialne vysuvanie. Takyto sposob uchytenia je len viacmenej kvoli zjednoduseniu montaze (Multibay ma napr. nc6400) - do takehoto slotu by ste totiz riadnu MultiBay mechaniku nevlozili...
. O com je nadpis "Pod čárou"?

C
Zopar odpovědí
. Magneziový rám by mít nx7300 nemělo, i když pevností by tomu odpovídalo. Přijít na to lze jedině tak, že se celý ntb rozebere. Do budoucna se počítá s tím, že se notebooky budou právě kvůli těmto sporům rozebírat a fotit, to bude práce
. Ano, máte pravdu- disk má kolmý zápis, z recenze to vypadlo ani nevím jak

Faktický dopad pro uživatele to nemá, tyto disky mají větší kapacitu, rozdíly v rychlostech oproti předchůdcům jsem nezaznamenal. Tento Seagate se povedl ve všech směrech
. Mechanika je multibay, viz
odkaz
. Nadpis Pod čarou upozorňuje na přítomnost čáry vedoucí z levého okraje k pravému, která odděluje samotnou recenzi od fotek, popisu a dalších odkazů. Je to v každé recenzi, nějak nevím proč zrovna tady Vás to zaujalo... Já bych to tam klidně nechal, nijak mě to neirituje
K další diskusi ohledně displeje- jsem pouze kapku zhýčkaný uživatel, spoléhám se pouze na displej u mé Toshiby, který patří mezi notebookovými k nadprůměru, ale pořád to na stolní LCD nemá. Toto HP má displej použitelný k běžné práci, je ale vidět, že se na něm šetřilo a patří k podprůměru. Myslím, že to odpovídá ceně a jak poznamenal CeCo, do malého kanclu to na práci stačí. Lepší je pro výrobce šetřit na subjektivních parametrech než na GB / GHz, snad se začne po republice objevovat více obchodů, kde bude možnost si před zakoupením daný notebook se vším všudy ozkoušet. Po všech zkušenostech už bych do koupi naslepo nešel...
Jinak děkuji za připomínky, mějte se